reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Aguśka Julce kupiłam hulajnoge jak miała dwa latka i tak śmmiga,ale dopiero w tym roku zaczęła uwielbiać to,bo wczesniej raczej nie chciała wychodzić na dwór z hulajnogą -po domku jeździła.

Asieńka zdrówka dla małej, ach zawsze coś tym naszym dzieciom niedaje spokoju jak nie katar,goraczka to nie chca jesć. a my tylko się stresujemy.

mamuśka no właśnie zastanawiam się nad tą hulajnogą żeby nie było tak że on na dworze nie będzie chciał na niej jeździć bo widziałam już kilka razy dzieciaki idące a mama niosąca bądź prowadząca hulajnogę:confused::sorry2:
Asienka jak Ania?

U nas dziś deszczowo więc siedzimy w domu
Jak coś to proszę znowu o głosiki:-)
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1405

Aguśka masz już tych głosów trochę, prowadzisz chyba??? zagłosowane(jesli jutro tez to ja prosze o przypomnienie)

Asieńka zdróweczka Anuli,a może ten katar jakis alergiczny? czy Anula się przeziębiła?

my dzisiaj na chałupkach byłyśmy, dopiero do domu wróciłam i robie obiad na szybciora. wazne że julka się wyszalała i wieczór zapowiada się spokojnie ale nie zapeszam bo zwykle po kąpieli coś w nią wstepuje jakby baterie naładowała.
pogoda nam dopisuje więc zaraz zjemy obiad i tym razem na rower idziemy. oby moje plecy to wytrzymały bo mała nie chce nauczyć się pedałowania,cały czas cofa do tyłu a ja nie wiem jak jej wytłumaczyć że to powinno być inaczej.:zawstydzona/y:

witam wsystkich...
mam maly problem z moja 2,5 roczna coreczka. bardzo sie wstdzi np przebierac jak jest ktos w pokoju, kompac moge ja tylko ja bo jak np prosze zeby ja tatus ukompal to nie i koniec, ostatnio u pani doktor nie chciala podniesc koszulki nie wiem czy to przez to ze kiedys nie chciala sie ubiera i powiedzialam jej ze jest golasek???

mamuśka widzę że i ty z Julka szalejecie na dworzu fajnie:-D:tak: mój jak ostatnio siedział na rowerze fakt trzykołowym to troche do przodu pedałował a zaraz do tyłu albo w ogóle:baffled:
Asienka to oby to nic poważnego zdrówka dla Ani;-)
Asia witaj,co do wstydzenia się, nagości u twojej córki to chyba coś szybko?wydaje mi s ę że musiała gdzieś usłyszeć ,zobaczyć że można sie tak wstydzić sama z siebie to chyba wątpie żeby wstydziła się taty:confused:Np mój synek gdybym mu tylko na to pozwoliła latał by nago nawet na dworzu:-D
Ja bym córcia porozmawiała tłumaczyła aż do skutku:tak: i pokazała patrz mama sie też rozbiera i sie nie wstydzi itp

Mój bąbel dopiero co usnął mam nadzieję że jutro już słonko będzie świeciło tak jak zapowiadają bo mam już plany

mozliwe ze cos gdzies uslyszala czesto bawi sie ze swoja kuzynka ktora ma 12lat i nie raz slyszalam jakie historie jej opowiada ze corka miala koszmary w nocy moze cos jej powiedziala. maz od jakiegos czasu pracuje w delegacji wiec moze dlatego ze go zadko widzi...bede rozmawiac z coreczka dzieki :-)

reklama
Asia no to pewnie kuzynka coś powiedziała albo zwyczajnie przebierała sie i sie wstydziła jak ktoś przechodził itp.bo w tym wieku to norma ale u 2,5 latki to raczej naśladowanie;-)Oby przestała się wstydzić;-)

Do góry