reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Aguśka na szczęście poza zdartymi kolanami i czerwonym policzkem nic jej nie jest. widać było że chciała płakać i przytuliła się do mnie ale łezki nie poleciały- twarda jest ta moja dziewczyna.

a na obiad robilam zapiekane naleśniki z mięsem w sosie serowo-śmietanowym- wygląda smakowicie ale ja za zapiekankami nie przepadam wiec trudno mi ocenić smak , czekam na opinię męża.:confused:

Asieńka fajnie że Anula ma się z kim bawić i czesto ją ktoś odwiedza, u nas dzisiaj miała być kolezanka z 2iema córeczkami ale jedna dostała gorączki i nici:-(.Julka bawi się sama. ale wyciągnęłam jej kojec dmuchany powrzucałam piłki i ma radochę.:-)

reklama
Mamuśka grunt, że Julcia umie się w miarę bawić sama, Ania to sobie przyjaciół wymyśla, np ostatnio wróżki do niej przyszły, żeby się pobawić a wczoraj bawiła się w sklep. Ogólnie to poza Zuziąi Stefanem nie za bardzo mamy kontakt z dziećmi, chyba na jakś playgrupę trzeba będzie ją pozaprowadzać

moja wymyśla że jest rycerzem albo super bohaterem i wszystkich musi ratować, tzn zabawki:-)
ale to dobrze że dzieci wymyślają sobe znaczy że wyobraźnia pracuje!
Asieńka a Anulka kiedy idzie do przedszkola???? już jakoś nie długo nie? my zaczynamy od września ale to tylko dla mnie przeżycie bo julka sobie nic z tego nie robi że bedzie musiała zostać tam sama, tym bardziej że play grupa jest w tym samym miejscu i ona wszystkich już tam zna.
zabierz Anule to na prawde fajna sprawa,mi się udalo trafić na polską grupę tak więc i koleżanek ja mam więcej, zawsze to na kwkę można się umówić no i dzieci po polsku sobie rozmawiają a nie produkują się po angielsku/

Mamuśka no właśnie w tym roku Ania nie idzie, bo jest z września, a tutaj na darmowy program łapią się dzieci, które przed pierwszym września mają skończone 3 latka i 3 miesiące, więc łapiemy się na przyszły rok, ale na dwie godzinki tygodniowo na plyagroup może byśmy zaczęły, bo widzę, że jej to potrzebne, no i przy okazji angielskiego by troszkę podłapała

my dzisiaj siedzimy w domku bo od rana leje.
wyciągnęlam małej stare prześcieradło i malowałyśmy obraz kredkam i farbami. ale miała Julka radochę:-D
nawet odrysowywałam ją a ona mnie, teraz muszę się wziąść za obiadek
tak więc zmykam
a co tam u was???

reklama
Do góry