reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
witam
jak już o pogodzie rozmawiacie to ja dodam że w londynie pochmurno ale nie pada(jeszcze) na dodatek strasznie duszno. a mi i tak z domu sie ruszac nie chce:-(

ja już posprzatałam ugotowałam żurek i moge isę byczyć. tylko te rachunki trzeba wyjśc popłacic. mam nadzeije ze ja wyjde to nie zacznie padać.

Aguśka wczoraj z julką ćwiczyłysmy a mała miała taką radochę i ubaw że dzisiaj z rana dalej chciała robić,,taczkę,,.

miłego dzionka!!

wszystkim dzieciaczkom dzisiaj zyczę dużo usmiechu,pięknej pogody żeby ten dzien był wyjatkowy i szczśliwy. poza tym mase prezentów, dużo zabawy i niech wam uśmiech z buzi dzisiaj nie schodzi. buziaki od e-cioci!!!!

Dla Wszystkich Dzieciaczków dużo uśmiechu, miłości ,radości i dużo zabawy życz Ciotka Aga

U nas dziś pogoda do du.. bo pada:dry: nawet nie mam jak wyjść z małym:sorry2: no i muszę coś wymyśleć w domu:tak:

hej dziewczyny jak po weekendzie?
Ja w miarę za 3 dni przyjeżdża mój m i sie z Bartkiem nie możemy już doczekać.
A dziś nie daleko nas była imprezka motoryzacyjna i jako atrakcja krążył helikopter więc mały był przeszczęśliwy że nad głową lata mu takie duże cudo:-Dnawet hałasu bardzo się nie bał tylko mocniej chwytał moją rękę.
A teraz myka w piżamce i liczę że nie długo zaśnie bo wczoraj przed 21 dopiero zasnął a i tak o 7 wstał i ja nie wiem skąd on bierze tyle energii skoro w dzień nie śpi:baffled::sorry2:

reklama
cześć
u nas długi weekend małż w domu do środy tak więc korzystamy z czasu który możemy spędzić razem.
Julka pełna energii jak zawsze a pogoda nam nie dopisuje bo leje dzisiaj cały dzień.

Aguśka to czekasz aż twój do was wróci??? a Bartek to ma same atrakcje jak nie wozy strazackie to motoryzacja ,helikoptery dzień dziecka codziennie!! super że zadowolony dla niego to musi być frajda. moja Julka też uwielbia helikoptery ale teraz zaczyna przeżywać że do polski bedzie leciec samolotem.

miłego wieczorku życzę , moja jeszcze do spania sie nie szykuje a wstała o 7. mam nadzieję że uda mi się ją zagnać do łóżka.

Do góry