reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

mamuśka i jak po odwiedzinach?
Jutro u nas jest dzień Strażaka i pokazy o 11 rano więc już wiem gdzie jutro idziemy:-D:-D:-Dmały kocha wozy strażackie a jak jeszcze będzie mógł je zobaczyć to chyba oszaleje:-D

reklama
Aguśka po odwiedzinach fajnie tylko zmęczone jesteśmy bo dziewczynki na ogrodzie szalały a słońce tak grzeje że energii brak.
ja natomiast poplotkowałam sobie i zrelaksowałam się,bo ja ogrodu nie mam i z opalania czy leżenia na trawce to nici chyba że w parku.
Bartusiowi nie zapomnianych wrażeń życzę z waszej wyprawy. skoro uwielbia wozy strazackie to bedzie miał radochę!!

O to super że po korzystałaś :tak:
mój brzdąc już śpi
A tak on kocha wozy strażackie i traktory:-D:-D:-D
Już mu obiecałam że pójdziemy więc rano wyruszymy ale tak sobie myślę że chyba pieluche mu tam założe bo się biedny zsika jak tyle wozów zobaczy:-D:-D:-D
A dziś właśnie miał wpadke jak wracaliśmy z miasta już blisko domu zawołał si jak podeszłam do drzewka to on zamiast sikać zrywał listki z drzewa:dry: to założyłam mu spodenki a ja patrze a on już zrobił w portki:sorry2: więc go wzięłam na ręce i szybko do domu.Dobrze że blisko było

Ja oglądam teraz Sopot Festiwal:-)

tak sobie myślę że chyba pieluche mu tam założe bo się biedny zsika jak tyle wozów zobaczy
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
my tak Julkę na jesień wzieliśmy do wesołego miasteczka, bo z tej radości mogło się coś wydarzyć.:-)

a ja się męczę bo kupiłam nową maseczkę z Avonu i jak ją zmyłam to twarz mam czerwoną,bąble jakby mnie coś pogryzło.
już wzięlam wapno i zyrtec, mam nadzieję ze do jutra mi przejdzie:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y:

mamuśka i co zeszło?dostałaś alergii i to konkretnej !!! Ja pracowałam kiedyś w salonie kosmetycznym i przyszła Pani na maseczkę więc ja ciach bach gadam z nia czy ma na coś alergię ona że nie a po zmyciu maseczki była czerwona jak burak:eek::shocked2::szok: na to ona do mnie później jak się zobaczyła powiedziała że jednak nie które maseczki i kosmetyki ją uczulaja ale myślała że takie profesjonalne nie będą:-D:-D:-D masakra jakaś!!!!

A mnie oczy swędzą i to już od wczoraj chyba przez pyłki:eek:chociaż ja alergikiem nie jestem -chyba:eek:

witam

Aguśka na szczęście zeszło troszkę mam jeszcze zaczerwienioną skórę a walnę puder i to przykryje. normalnie coś okropnego ,nie mogłam zasnąć bo twarz aż mnie piekła, jakbym spaliła sobie na słońcu.ale już ok.

Mamusie dzisiaj jest nasz dzień więc zycze wam samych radości ,widoku ogromnych uśmiechów swoich dzieci, a smutki i problemy niech na chwilę chociaz w tym dniu przestaną istnieć. miłego dnia!!!

Aguśka jaki Bartek przejęty na tych zdjęciach, widać że sprawiłaś mu super frajde. masz rację że uśmiech dziecka wynagradza wszystkie trudy!

Mariakomor witaj!

reklama
mamuski 100lat dla nas
zdrowia
cierpliwosci .....
:-D

mamuska i jak dzis sie czujesz????

aguska super foty, moj codziennie z fochem do dom wraca...:-D:-D:-D

my dzis sie opalalismy, jestem zjarana ze hoho....:-D
jakbym z kanarow wrocila....:-p
dobrej nocki

Do góry