reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Wpadam napisać że mały od wczoraj wieczora ma gorączke!!!dziś o 12 miał aż 39,7 i już prawie sie wybieraliśmy na pogotowie jednak ibum zaczęło działać.spał dużo wstał z 37,8 a teraz znowu rośnie i ma 38,6
przechodził już trzydniówke więc nie wiem co mu dolega bo nie ma innych objawów:no: nie chce jeść i bardzo mało pije jednak wmuszamy mu poprzez zabawe
jutro ide z nim do lekarza jednak jeszcze cały wieczór i noc przed nami:-(

Aguśka powodzenia życze i zdrówka, pewnie jakis wirus się przybłąkał, pogoda trochę zdradliwa bo było u was gorąco a tu taki spadek to i wirusy się mnożą.
u nas julka zakatarzona ale goraczki na szczęście nie ma.
wmuszaj małemu picie, i daj znac po wizycie co u was.

Hej
aguska dużo zdrowia dla synka.
mamuska24 ja teraz tez zaliczam spontana z tym wyjazdem, S miał tez jechać ale nie pojedzie, polece tylko ja plus dzieci. Wyjazd nie planowany ale cieszę sie na fryga, solarium, zakupy.
mnie na BB brak bo robię 2 mini komody, 2 z psami. Jedna na zamówienie a druga dla klaudiusza.
odpieluchowuje go, dwa dnia tak lat ze szok, teraz wiecej kuma, on mało gada więc trochę mamy pod górkę.

sorki że tylko tak o nas
na 10 mamy wizyte mały mi strasznie gorączkował i prawie przez cała noc sie tak męczył i leki nie działaly teraz jest już lepiej

Beata czyli ręce pełne roboty masz??, pochwal się jak skończysz ,bo wczesniejsa komoda była super nawet mi się śniła że taką mam:-):-)
Aguśka jak tam Bartuś gorączka spadła???
Asieńka może Anula zakatarzona bo zmiana klimatu?? ja zawsze po przyjeżdzie z polski jestem zasmarkana i moja mała też. zdróweczka!!!

Mały nadal gorączkuje dziś miał o 18 39,6 ale czopek szybko zadziałał i teraz ogląda bajki
lekarka powiedziała że ma tylko lekko zaczerwienione gardło nic więcej i że w ubiegłym tygdniu mieli bardzo dużo dzieci z grypa i że być może mój Bartuś np na placu zabaw od któregoś z dziecka dorwał tę grype albo innego wirusa.
ogólnie powiedziała że mam tylko dawać leki przeciwgorączkowe i czekać na rozwój sprawy w środe idziemy na kontrole
małemu furczy w nosku ale wydzieliny nie ma:no:

reklama
ale wysoka ta gorączka u Bartka, że az tak skacze u mnie Julka najwięcej miała 39 własciwie ja od razu podaję leki jak ma 38,5 więc może dlatego. Aguśka a dlaczego dajesz czopki syropy nie pomagają???

Do góry