reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
ja bym się raczej marwtiła jak by dwulatek nie był dziecinny, ale nadmiernie poważny i dorosły :)
a tran wlewam do wieczornej butli z mlekiem :)
no włąśnie: wasze dzieciaczki są już starsze niż filemonek, czy nadal podajecie mm do picia? bo właściwie jak długo powinno być ono w diecie małego dziecka ?

Kasiula ja bym bardzo chciała, żeby Rafał jakiekolwiek mleko pił :( Daje mu kaszki na mleku modyfikowanym, bo tylko w akiej formie przyjmie. Samego mleka ani nawet kakao nie wypije za nic w świcie. W sumie kupuję mleko dla dwulatków, wydaje mi się, ze można dziecku podawać jak długo będzie chciało pić. Chyba mu nie zaszkodzi nie?

ja daje małemu 2 razy dziennie bebiko no i ostatnio dostał kakao na mleku krowim to wypił ale tylko troche.
ja mam zamiar narazie póki mały je podawać bebiko bo przynajmniej wiem że coś ma w brzuchu:-D;-)
a co do tranu miałam wam napisać ta doktórka powiedziała że wystarczajaco jest wit d w mleku(bebiko) i żebym nie dawała już tranu to ja na to że nie daje mu pełnej łyżeczki tylko jak mi sie naleje i że też nie codziennie (bo czasem zapominam:-p) a ona na to że w takim razie ok.ja i tak bedę dawać do marca:tak:

mama iza ja też myślałam że Bartka nie przekonam ale samk gumy do żucia(owocowy) chyba mu podszedł:-D moim zdaniem warto;-) i mamusia też może pić dla przykładu:-D;-) bo ja na początku tak robiłam łyżeczke mama i łyżeczkę Bartuś:-D

reklama
Do góry