reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
eeee no moj tez z 2 razy dziennie kupe zrobi....:-D
starszy zawsze mowi- uwaga skazony teren....:-D
mlody latal 2 godz z kupa- pytam sie
- klaudio kupa beeee???
a klaudio- nieeee beeee, ty beee....:eek:
wiec mu nie przeszkadza....:sorry:

Miałam z mężem jechac do Asdy po zakupy ale zostanie na dyzuze do 22-00 wiec nici z tego....
chciałam kupic dla dzieci polskie wedliny, soki kubusie i kaszke dla mlodego.
jak zamawiam z tesco przez net to czesto daja zamienniki i nie sa to dobre produkty.
ostatnio zamowilam 3 opakowania slaskiej 3x3f czyli 9f a dali jakies badziewie hiszpanskie.
wyrzucilam do smieci 9f.....:eek:
S mial miec wolne jutro ale idzie na zastepstwo, dopiero ma wolne we wtorek...:sorry:
jest tu blisko sklep ale maly wybor, wiecej jest w nim sokow, napojow niz konkretnego jedzenia...:cool:

Ostatnia edycja:
diablica różne są dzieci więc różnie reaguja na nocnik ja myśle że koło 18 msc to już nawet trzeba pokazać dziecku co to nocnik i do czego powinien służyć jeśli nie załapie to za jakiś czas znowu.u nas to trwa do dziś hahaha:-D
mały zrobił później jescze 2 razy siku w majty:confused2::sorry:

Beata u nas najlepszym patentem okazało się latanie z gołym tyłkiem po trawie. Jagoda spuszała ja ze smyczy jak się ciepło z rana robiło tylko w koszulce i stawiała nocnik na tarasie. Bardzo szybko załapała jak jej się po nogach polało. U koleżanki z pracy to były jaj. Jeden z jej małych jak zwalił kupę to uciekał i nie pozwalał sobie zdjąć albo sam ściągał i rzucał gdzie popadło.
też słyszałam dużo opini że najlepiej oduczać w lato
u nas Amelka zaczęła w zimie w sumie najgorzej było z wyjściami bo gdy by tak zalała spodnie w zime ...więc zakładałam jej pampka ale mówiłam,że siku ma wołać nie wolno do pampka i się słuchała nigdy nie miała wpadki a z dziewczynkami miałam już wpadke jedną mam nadzieje,że się nie powtórzy a oduczyły się w lato :rofl2:

u nas Ania pięknie woła, chociaż od czasu do czasu zdażają się wpadki. Pampersa zakładam jej na noc (chociaż ona już nie za bardzo chce) i na dwór. Ale macie rację, jakby było lato to łatwiej.

Moja mała na początku robiła na nocnik i tylko siku, potem chciała na sedes (jak mamusia), więc kupiłam nakładkę. Kupę udało jej się zrobić pierwszy raz na nocnik trochę przez przypadek (poszło z siusiu), więc wychwaliłam ją, biłam brawo i byłam taka dumna, że mała od tamtej pory już kupy w majtki nie robi.

Cześć dziewczyny! Jak tam? U nas w końcu pada śnieg, ale jak na złość młody coś kaszle i nie wiem czy jest sens z nim wychodzić. Pobiega i jeszcze bardziej się doprawi. Muszę to rozważyć jeszcze :D

Aguska impreza jutro?

Ostatnia edycja:
Bry
U nas efekt taki, że nie mogła kupy przez cały dzień zrobić, aż płakała bidulka moja, w nocy troszkę zrobiła i dopiero rano. Odpuściłam jej dzisiaj, bo mi jej szkoda. My zaczęliśmy małą puszczać wiosną, miała wtedy półtora roku, wydawało się, że jest gotowa, bo delikatnie sygnalizowała, ze kupę robi: mamo nie patrz:-p i tak jej do dziś zostało:rofl2:, nie wolno jej przeszkadzać:happy:, siku leje w majtki równo, prób już nie policzę ile było, efekt za każdym razem taki sam- nic z tego. Nawet nakładka nie pomaga

reklama
Do góry