reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Witam w ten paskudny dzień. Całą noc padało i nadal pada. koszmarna pogoda. Co do tej ciastoliny to uważam,że jest super ale dla dzieci starszych takie które już mogą z niej pokombinować i polepić już coś konkretnego. Tym młodszym dzieciom, które jeszcze nie czają o co chodzi to chyba dobra jest tylko po to żeby paluszki ćwiczyć. Tak czy inaczej mój nie lubi i tyle, może jak będzie trochę starszy to mu się odmieni.

Aguska z tym spaniem to porażka totalna. Mleko ani już tym bardziej kakao nie sprawdziło się bo najzwyczajniej w świecie nie miał ochoty pić. Tak jak myślała. Położyłam go jak zwykle, a zasnął wielkim bólem o 22:30. Brakuje mi już pomysłów.

mama iza to ci współczuje no nie wiem co ci doradzić:sorry:chyba twój Rafałek to już taki nocny marek:-Dlubi chodzić spać późno:sorry:oby do wiosny bo wtedy na pewno będzie szalał na dwórku i wcześniej będzie chodził spać:tak:;-)trzymam kciuki;-)
ale z tego co pisałaś to śpi nadal w dzień to może gdyby nie spał to by padał.ale nie jeden dzień bez drzemki tylko 2-3 dni to sie przestawi:confused:
no nie wiem nic innego mi nie przychodzi do głowy

Ania ciastolinę lubi, nie bardzo umie jeszcze lepić, ale coś tam próbuje, ale ona jest moim pomocnikiem w kuchni i z tym jej się ciastolina kojarzy

Mama Iza 3 pierwsze dni są najgorsze w rezygnacji z drzemki, potem jakoś się normuje. Może też być tak, że Rafałek to nocny typ i wcale mu rezygnacja z drzemki nie pomoże. Ania sama się przestawiła, ale żeby usnąć musi sie wyciszyc, trzeba pogasić wszystkie światła, telewizor, komputer, nie rozmawiać. Sama się dopomina:-p i wtedy usypia w maks 15 minut, ale najczęściej zajmuje nam to 5 minut:rofl2:

hej

moj to nie lubi ciastoliny ale w blocie to z checia sie bawi....:-D:-D:-D
moj wlasnie olał drzemke w dzien, przemecze go i o 19 moze odleci...:-D

Asienka ja juz nie wiem sama co robic. Wlasnie teraz lezy przykryty kocem i szykuje sie do spania. Czyli chyba jednak potrzebuje tego snu w dzien wiec chyba bez sensu bedzie go tego pozbawiac. Sama nie wiem.

Beata marzniesz dalej czy juz Ci naprawili?

reklama
mama_iza nie marzne, bo S kupil piecyk elektryczny- wczoraj nagrzalam do 20c i dzis tez....:-D
dzis o 11-13 mial przyjsc fachowiec, jest po 13-00 a fachowca nie widac.....:-(
chyba ze zaraz przyjedzie....:tak:

co do dziecięcych działan artystycznych to sa rozne dzieci;
moj Oskar nie znosił rysowac tylko mazał, za to mlodszy cos tam sobie rysuje.
Oskar nie ogladal ksiazeczek a klaudio tak.
Oskar lepil z ciastoliny a mlodszy woli błotko....:-D a teraz dorwal tłuczek do miesa i wali w stól....:szok:

Do góry