reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

rossa dobrze że nic sie nie stało oj trzeba uważać:tak:
no my jedziemy jutro popołudniu w 4 godzinna trase i powiem wam szczerze że mam stracha:-(
mama iza to ty dzis pracuś jesteś;-)i jak dziś Rafałek reaguje na choinke bo mojemu póki co sie znudziła tylko ciekawe na jak długo:-D

reklama
Aguska Włącza i wyłącza lampki w kółko. Zepsują się to spokój będzie. A tak to raczej olewczy stosunek ma :D Cały tydzień się obijałam to teraz nadrobić muszę, na szczęście nie mam dużo roboty.

no tak u nas też światełka największa atrakcja były:-D
mój właśnie wcina płatki na mleku i ogląda baje to mam chwile przerwy
ja na szczęście dużo nie musze robić bo na całe swieta jedziemy do rodziców:-D

ja w domu ze świętami w polu jestem, nie mam przed świętami dnia wolnego, żeby coś zrobić. Dziś posprzątam po ubieraniu choinki, jutro planuję upiec ciasto, w sobotę zrobić sałatkę śledziową. Na wigilję idziemy do rodziców, więc kolacji nie muszę szykować:tak:

ale mi się dziś dłuży w pracy, już bym chciała do domu

aguska gratuluje nowego slowa, i zycze bezpiecznej podrozy
rossa dobrze, ze nic Ci sie nie stalo w tym samochodzie,ja tez nie moge sie doczekac konca pracy i to bardzo

dzis strojenie domu oj juz widze jak mala sie bedzie cieszyc bo jest w tym roku b podniecona choinkami ja duzo na swieta nie robie z braku kasy a z reszta i tak bedziemy podrozowac

Ja już zrobiłam wszystko co trzeba. Teraz zajadam się piernikami, Asienka -rewelacyjne. Szybkie w zrobieniu i bardzo smaczne. W tym roku święta u mnie więc ja organizuje wszystko. Dużo roboty, ale jaka satysfakcja i ile sprzątnia :-D

Aguska co tam bombki, co tam łańcuchy, światełka to jest to :-D

reklama
Do góry