reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
ja cos koncze ten rok pechowo ciagle cos sie dzieje, jutro mala idzie z Tatusiemna pobranie krwia co tam raz moze isc Tatus, zawsze ja chodzilam bo moj m mdleje na widok krwi ale tym razem ja nie ide bo bede plakac razem z mala bo juz w domuplacze, ze sie boi

Hej dziewczyny! Melduje sie z rana. My juz po pierwszym spacerze- musialam pedzic z samego rana do urzedu pracy. Horror. Rafa sie nie wyspal. w nocy w ogole kiepsko spal, bo meczy go katar i teraz chodzi i marudzi. Znacie jakas dobra metode na pozbycie sie kataru bez wizyty u lekarza?

Udanego dnia!

kochana woda morska odciąganie i maść majerankowa ja ostatnio robiłam jeszcze z olbasu :do słoika lejesz ciepła wode wkraplasz 2-3 krople i stawiasz kawałek od łóżeczka ładnie pachnie adziecku lepiej sie śpi;-)a tak to trzeba przeczekać

aguska Oliwka ma silna niedoczynnosc tarczycy, musimy jej co jakis czas mierzyc poziom hormonu tsh, jedziemy w najblizszym czasie do lekarza na kontrole, mielismy jechac w poniedzialek, ale chyba nie pojedziemy bo przez zepsuty samochod i koniecznosc jego naprawy nie starczy nam w tym miesiacu kasy na wizyte u lekarza, bo 130zł kosztuje, zalamana jestem, bo wiem, ze musi juz jechac, no, ale nie ma za co,
mama iza ja tak jak aguska polecam masc majerankowa na noc pod nosek, ona nawet na mnie dziala, ze jak mam silny katar to tylko ta masc pozwala mi spac

Oliwka miala pobierana dzis rano krew, kumata wiedziala o co chodzi nie chciala ponoc usiasc Tacie na kolanka ani dac raczki, musieli jej trzymac raczke na sile bidulka, plakala, dobrze, ze mnie przy tym nie bylo

Dzieki dziewczyny! Mam o tyle dobrze z mlodym, ze nie musze mu odciagac bo sam wydmucha nos, ale co z tego jak gile do pasa wisza i co chwile noc trzeba wycierac. Daje mu do wycierania chusteczki nawilazne zeby az tak ten nosek podrazniony nie byl. W dzien to jako tako przezyc mozna, ale najgorzej wieczorem i w nocy bo nos mu sie zatyka i oddycha buzia przez co zaczyna kaszlec. Za tydzien idziemy na bilans wiec jesli do tej pory nie przejdzie to moze wtedy pani doktor cos zaradzi. Katar to u nas najgorsza choroba.

Martusia biedna ta Twoja Oliwka, taka mala a juz tak meczyc sie musi. Mogloby juz jej to przejsc.

reklama
Do góry