reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Hej . Przyłączam się! Jestem mamą dwu-rocznego malucha , który od września chodzi do żłobka. Przyznam, że mi jako matce serce się kraja kiedy muszę go tam zostawiać jednak opieka jest tak fachowa, że opłaca się nawet płacić krocie za taki złobek jaki znajduje się na warszawskim ursynowie. Jest to Dolina elfów. Serdecznie polecam! :)

Juhu! Jak tam kolejny dzień przedświąteczny? My się jeszcze lenimy, ale już prawie się zebrałam w sobie i wstałam. Wstyd normalnie!

Martusia chętnie podziele się z Tobą swoim czasem :)
Aguska jak tam, choinka jeszcze stoi? Bartuś jej nie zdemolował?:D

jeszcze stoi haha ale nie wiem jak długo:rofl2::-D
mojemu 5 zaczynaja wychodzć ostatnio miał długo katarek a teraz mu przeszedł ja dziś zaglądam a tam kawalątek lewej dolnej piątki
mama iza a kiedy wy ubieracie choinke?

Aguśka mojej Ani wychodzi już trzecia piątka, ale o dziwo bez większych akcji i atrakcji

Zaraz idziemy na autobus, bo jadę sobie jakąś kieckę czy coś na święta kupić, bo pusto w szafie. Kiedy ja ostatnio kupiłam coś dla siebie? Nie pamiętam, zawsze dla Ani

reklama
Do góry