Tygrysek1985
Fanka BB :)
a ja dzisiaj jade z moja 3 latka na pogrzeb Jej Pradziadka ciekawe jak ja jej mam to wszystko wytlumaczyc na pewno bedzie sie pytala co to za pudlo (trumna) i czemu je pakuja po ziemie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki aguska2017 ja dopiero co przyszlam i własnie nie bylam pewna ale jeszcze raz dzieki za pomoc
Wiola22 witaj
A ja mam pytanie do mam dwulatków myślałyście już nad prezentami świątecznymi dla maluszków, bo ja jakoś nie mogę się zdecydować co kupić mojej małej i jeszcze drugie pytanie: zastanawiam się nad przebraniem kogoś z rodzina za Mikołaja, tylko, czy moje dziecko nie jest jeszcze na to za małe, czy się nie wystraszy
Za to ja jestem w osmym tygodniu ciązy. I powiem Wam dziewczyny jestem załamana. Dopiero co wróciłam do pracy po prawie trzech latach nieobecnosci w związku z ciązami. Prawie wszystkiego po niemowlakach sie pozbylismy - wózka, leżaczka, przewijaka, ubranek. Jestem balda ze strachu na mysl o porodzie. Przeraża mnie mysl o tym, ze dziecko może być chore, mo oboje z mężem do młodzików nie nalezymy. przechodze to na razie okropnie.