reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
martusia super wielkie gratki;-)
magdeuska będzie dobrze widzisz czasem,a nawet bardzo często intuicja mamy sie sprawdza;-)po wynikach koniecznie daj nam znać

ja zaraz będę piła kawke
Bartus wariuje jak zwykle rano;-)

Gratulacje dla odpieluchowanych dzieciaczków:-)
Magduśka mam nadzieję, że wszystko. My w czwartek dostaliśmy telefon od naszej pediatry z poradni dla wcześniaków, że badania krwi wykazały b. niską zawartość fososforu, czyli generalnie nie jest dobrze. Kazała nam skonsultować to z endokrynologiem. Oczywiscie nie wytrzymałam i powtórzyłam badania, okazało się, że jednak fosfor jest ok. Miłego dnia dziewczyny.

Kamea to dobrze że wyniki są ok;-)
Martusia gratulacje dla Oliwki:-)
U nas pomału pogoda beznadziejna to nawet na dwór nie idziemy byliśmy tylko u Bartusia cioci

Cześć dziewczyny!
U mnie pogoda super, słońca aż za dużo więc bardzo chętnie się z Wami podzielę :) Dzień zleciał bez rewelacji więc nie ma co sie rozpisywać.
Martusia gratulacje dla Oliwki, zuch dziewczyna :) Wygodniej jej będzie bez pieluszki a Mama zaoszczędzi hi hi :D

Spokojnej nocy :)

reklama
Dziewczyny załamałam się mała zrobiła własnie kupe przez sen w majtki :-(widocznie w dzień tak długo wstrzymywała przez to, ze nie chcialam jej ubrac pieluszki, ze zrobila przez sen w majtki :no:

Do góry