reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
martusia super wielkie gratki;-)
magdeuska będzie dobrze widzisz czasem,a nawet bardzo często intuicja mamy sie sprawdza;-)po wynikach koniecznie daj nam znać

ja zaraz będę piła kawke
Bartus wariuje jak zwykle rano;-)

Gratulacje dla odpieluchowanych dzieciaczków:-)
Magduśka mam nadzieję, że wszystko. My w czwartek dostaliśmy telefon od naszej pediatry z poradni dla wcześniaków, że badania krwi wykazały b. niską zawartość fososforu, czyli generalnie nie jest dobrze. Kazała nam skonsultować to z endokrynologiem. Oczywiscie nie wytrzymałam i powtórzyłam badania, okazało się, że jednak fosfor jest ok. Miłego dnia dziewczyny.

Kamea to dobrze że wyniki są ok;-)
Martusia gratulacje dla Oliwki:-)
U nas pomału pogoda beznadziejna to nawet na dwór nie idziemy byliśmy tylko u Bartusia cioci

Cześć dziewczyny!
U mnie pogoda super, słońca aż za dużo więc bardzo chętnie się z Wami podzielę :) Dzień zleciał bez rewelacji więc nie ma co sie rozpisywać.
Martusia gratulacje dla Oliwki, zuch dziewczyna :) Wygodniej jej będzie bez pieluszki a Mama zaoszczędzi hi hi :D

Spokojnej nocy :)

reklama
Dziewczyny załamałam się mała zrobiła własnie kupe przez sen w majtki :-(widocznie w dzień tak długo wstrzymywała przez to, ze nie chcialam jej ubrac pieluszki, ze zrobila przez sen w majtki :no:

Do góry