reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hejka dziewczęta,
jestem mamą 2 letniej Tosi i 4miesięcznej Michaliny mogę do was dołączyć:-)???
Magduska81 badania na pasożyty można zrobić też z krwi bo w kale często nie wychodzą, tylko jeśli są w kale to je znajdą i napiszą jakie a przy badaniach z krwi musisz pobrać pod kątem konkretnego pasożyta. Najczęściej dzieci bada się w kierunku lamblii

reklama
vioreczka witaj
U nas dziś pół dnia było ładnie więc wykorzystaliśmy to i spędziliśmy troche czasu na dwórku.mały dziś dłubał w ziemi oblizał ślimaka ble (oczywiście tylko skorupke) i jakoś tak nam minęło

Cześć dziewczyny!
Dzięki za wszystkie gratulacje. Niestety nie idzie nam już tak łatwo, bo Rafał nie zawsze chce robić siusiu w toalecie tylko ucieka i siusia na podłogę. Nie wiem co mu odbiło. No i niania też idzie na łatwizne i zakłada mu pieluszkę. Czarno to widzę :(
Poza trym wszystko ok u nas, nic ciekawego się nie dzieje. Szkoda, ze pogoda taka kapryśna ostatnimi dniami. Oby tylko weekend był słoneczny.

Aguska2017 polizanie to pikuś. U nas chłopiec wsadził do buzi całego ślimaka i za nic nie chciał wypluć. Walkę z nim stoczyłyśmy ale na szczęście udało się :D Dzieci są nieobliczalne :D

Vioreczka witaj wśród nas :)

Nic uciekam, udanego wieczoru i dobrej nocy!

Dziewczyny, ale jestem dumna, mam odpieluchowane dziecko! Tak jak juz pisalam wczesniej moje dziecko budzilo sie co noc, no prawie z sucha pieluszka, problem byl z kupa, mala miala kiedys bardzo duze zaparcia wywolane niedoczynnoscia tarczycy i nocnik itd. kojarzyl jej sie z bolem., od dzis bede prawie 3 tygodnie w domu wiec sie zawzielam, odpielu****e do konca dziecko, (w dzien juz dawno mala nie spi w pieluszcze i sika na nocnik), no i od rana mala wola kupa, ja ja upracie na nocnik i tak w kolko, histeria ogromna, ja prawie zrezygnowana, mala myslala, ze jak ja poloze spac to ubiore jej pieluche i wtedy zrobi kupe a tu niespodzianka mama polozyla ja bez pieluszki, no wiec mala znow wola kupe po czym grzecznie robi ja na nocniczek, hura, ale jestem szczesliwa bo myslalam, ze bez pomocy psychologa sie nie obedzie hurrra, no i dzis pierwsza noc zupelnie bez pieluchy, a co tam najwyzej sie potopimy jak to juz jedna z Was napisala :-D

mama iza mysle ze to wina niani, cofa dziecko, niania powinna sie bezwzglednie dostosowac, jest w pracy i wychowuje cudze dziecko, a nie swoje

WItam serdecznie
Gratuluje Dziewczyny

Spróbuj wysadzic ja na nocnik zanim pojdziecie spać. U nas to sie sprawdza.
Stas jest nieprzytomny, ale gdy poczuje nocnik to sika.

reklama
Dzięki chyba moje podejrzenia maja uzasadnienie bo dziś sie dowiedziałam że wnuczka sąsiadki ma jakies pasożyty a moja mała jakiś czas temu się z nią bawiła:( i chyba wybierzemy sie na wyniki...aż się boje kłucia wrrr bo mała na widok każdego gabinetu wpada w histerię.
Miłego wieczorku! Gratuluję odpieluchowanym :)

Do góry