Kamea
Fanka BB :)
asieńka podziwiam Twoją Anie, że tak wytrzymuje bez drzemki. Kuba jeszcze do niedawna ucinał sobie po dwie drzemki w ciągu dnia. Dopiero od kilkanstu dni wystarcza mu jedna drzemka. Cóż,miłość do drzemek ma chyba po mamusi;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asieńka podziwiam Twoją Anie, że tak wytrzymuje bez drzemki. Kuba jeszcze do niedawna ucinał sobie po dwie drzemki w ciągu dnia. Dopiero od kilkanstu dni wystarcza mu jedna drzemka. Cóż,miłość do drzemek ma chyba po mamusi;-)
wow Asienka to nieźle Ci śpi, super
mój Sebastian bez jednej drzemki nie ujedzie, jak jest bardzo gorąco to nawet dwie ma.. tylko poza spaniem to on jest mega aktywny, chyba że czyta książeczkę lub przelewa wodę w baseniku, wtedy wiem że 15min posiedzi w jednym miejscu
wiecie co, zastanawiam się nad danonkami... dajecie swoim maluchom? bo mój Sebastian nie pije mleka, ani krowiego (jeszcze nie dawałam bo czasem od nadmiaru nabiału pękają mu kąciki uszów), ani mm (pluje nim :/), dostaje pierś na dobranoc i czasem się zdarzy raz wciągu dnia, je codziennie żółty ser, masło.. pediatra mówił żeby dawać danonki, i że w ogóle starczy mu wapnia (bo martwię się trochę, że mało, dzisiaj trochę kakao spróbował ale bez szału), dentystka mówiła żeby nie dawać bo tam mało wartości a dużo cukru... ale Sebastian nie je słodyczy więc tak myślę że jak trochę tego zje to nic mu się nie stanie? trochę w kropce jestem z tematem nabiału u nas