reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

mama iza z tym siusianiem przy zabawie to jeszcze dluuugo moze potrwac moja mala juz nawet po nocy ma sucha pieluszke a jak szaleje na placu zabaw to zdarza sie jej zapomniec

reklama
hej dziewczyny,
moi faceci wybyli z domu, to mam chwilkę dla siebie... domowe spa i sprzątanie (odkładałam "maluchowe" zabawki, jejku jak ten czas leci! wszelkie elektroniczne zabawki, nawet klocki poszły w odstawkę, samochodziki rządzą :) a czym się bawią Wasze dzieci, zwłaszcza chłopcy?), i nie wiem co dalej ze sobą zrobić :D
też powinniśmy się wziąć za odpieluchowywanie, ale jakoś na razie Seba nie wykazuje żadnych chęci w tą stronę, więc chyba nie będę naciskać i jeszcze poczekam, zwłaszcza na cieplejsze dni (aktualnie u nas pada i na burzę się zbiera)

Hmm dziwne Dominika też lubi samochody szczególnie ciężarówki zderza się nimi robi karambol i w ogóle samochodowe dźwięki wydaje najbardziej lubi kółka nie wiem skąd to zamiłowanie może dlatego że tata firmę transportową prowadzi i od czasu do czasu wsadza ją w tira:D:D

u nas też rządzą samochody :) i w sumie nie wiem dlaczego heh, może dlatego, że za sąsiada mamy pół roku młodszego chłopca, ale mi to w sumie nie przeszkadza, kobiety tez sa kierowcami :-)

w naszym otoczeniu też dużo dziewczynek lubi samochody, no i fajnie :) Sebastian lubi też wszelkie wózki, które można pchać czy ciągnąć :) za to lalki ogląda ze zdziwieniem, a misie przytula :)

Hejka

a ja jakoś się wklei tu nie mogę, co się przywitam i troche w was wczytam to mi coś wypada i na stałe wątki tylko zajrze... ale ogólnie już po zamieszaniu ślubnym więc postaram się by na bierząco...

U nas jeśli chodzi o odpieluchowywanie to na dzień już dawno o pieluchach zapomnieliśmy, ale teraz z nockami się męczymy... Dzisiaj będzie 9 noc bez pieluchy, jak narazie 3suche, 5mokrych, tak w kratke, teraz się trochę przeziębił ale mu nie odpuszcze bo wiem że potem przy drugim podejściu będzie gorzej

U nas w zabawkach cały czas rządziły samochody, elektroniczne zabawki nie bardzo mu kiedykolwiek odpowiadały, klocki też nie, tylko auta i najlepiej z bajki o zygzaku albo takie żeby każdy był od czegoś innego: koparka, autobus, policja... no i zabawy w piasku... No i na wesele dużo misi zebrał i co mnie zdziwiło to nie chce żadnego odda, do tej pory miał kilka a tylko jednym się interesował a teraz ma kilkanaście i codzień innego tuli

A ja się dzisiaj cieszę, mąż miał dzisiaj Urodzinki- 27lat, matko jaki on stary :szok: :-D, dostał trochę kaski i w końcu zapełnimy lodówkę po sam brzeg, a co tam :-D

Cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było, ale jakoś czasu mi brakowało... Przeczytałam wszytskie zaległości i... i... juz nic nie pamiętam prawie:zawstydzona/y:
kasiek&&kasiek super zdjęcia. A Dominisia to już duża panna, wygląda bardzo "dorosło" jak na swój wiek:szok:
Jeżeli chodzi o zbieractwo to Kuba zbiera wszystko co popadnie:kamyki, robale, dżdżownice, pety, kapsle i na dodatek wszystko ładuje do buzi. Dlatego oczy trzeba mieć dookoła głowy i ciagle mieć go na oku. Kuba interesuje się wszystkim co ma koła-wszytko jest brumi brumi. Ma bzika na punkcie aut zwłasza tych w skali 1:1. Jak przez 2 dni nie jedzie autem, gwarantowany jest lament i wtedy łapie za rękę i się upomina: pa pa brum brum:-D
martusia a co tam, nie żałujcie sobie;-) sto lat dla męża. I wcale nie taki stary ten Twój mąż, mój w tym roku kończy 30-stkę! To dopiero stara d...pa:szok:
A ja wczoraj wieczorem naładowana byłam jak bomba atomowa. Dzisiaj już mi lepiej, ale zapodałam sobie tabletusie uspokajające. Dobrze, że mam pracę, tutaj jakoś zapominam o wszytskim i wracam do domu z lepszym humorem. Jestem zbyt nerwowa i za bardzo wszystkim się przejmuję nawet tzw. pierdołami. Muszę jakoś nad tym popracować, bo w psychiatryku kiedyś skończe.
Piszę, że mam pracę. Tylko ciekawe jak długo jeszcze. Mamy totalna rewolucję. Nowy właściciel, obecny prezes odchodzi, bedzie nowy zarząd i pewnie wszystko się zmieni. Ludzie u nas boją sie o swoje stanowiska... Ale niestety na pewne sprawy mamy wpływu. Trzeba czekać na rozwój wydarzeń.
Miłego dnia dziewczyny.

Co do aut to moja mała tez lubi bawić się autkami. Lalki czy kucyki są fajne ale tylko na chwilkę. A autka jak się już bawi to cały dzień :) Zawsze chciałam mieć dziewczynkę i mam. Ale chyba miała być chłopcem ;)

reklama
Witam
Moja Ania chyba rezygnuje z drzemki w dzień, bo już 4 dni nie spała w dzień, kładzie się spać wcześniej, śpi w nocy 12 godzin. Ja potrzebuję tego czasu, kiedy mała spała, ale nic, widocznie już nie potrzebuje tyle snu

Do góry