Cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było, ale jakoś czasu mi brakowało... Przeczytałam wszytskie zaległości i... i... juz nic nie pamiętam prawie
kasiek&&kasiek super zdjęcia. A Dominisia to już duża panna, wygląda bardzo "dorosło" jak na swój wiek
Jeżeli chodzi o zbieractwo to Kuba zbiera wszystko co popadnie:kamyki, robale, dżdżownice, pety, kapsle i na dodatek wszystko ładuje do buzi. Dlatego oczy trzeba mieć dookoła głowy i ciagle mieć go na oku. Kuba interesuje się wszystkim co ma koła-wszytko jest brumi brumi. Ma bzika na punkcie aut zwłasza tych w skali 1:1. Jak przez 2 dni nie jedzie autem, gwarantowany jest lament i wtedy łapie za rękę i się upomina: pa pa brum brum
martusia a co tam, nie żałujcie sobie;-) sto lat dla męża. I wcale nie taki stary ten Twój mąż, mój w tym roku kończy 30-stkę! To dopiero stara d...pa
A ja wczoraj wieczorem naładowana byłam jak bomba atomowa. Dzisiaj już mi lepiej, ale zapodałam sobie tabletusie uspokajające. Dobrze, że mam pracę, tutaj jakoś zapominam o wszytskim i wracam do domu z lepszym humorem. Jestem zbyt nerwowa i za bardzo wszystkim się przejmuję nawet tzw. pierdołami. Muszę jakoś nad tym popracować, bo w psychiatryku kiedyś skończe.
Piszę, że mam pracę. Tylko ciekawe jak długo jeszcze. Mamy totalna rewolucję. Nowy właściciel, obecny prezes odchodzi, bedzie nowy zarząd i pewnie wszystko się zmieni. Ludzie u nas boją sie o swoje stanowiska... Ale niestety na pewne sprawy mamy wpływu. Trzeba czekać na rozwój wydarzeń.
Miłego dnia dziewczyny.