reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hej ja na chwilę wpadłam bo czekam aż mi się krople do oczu wchłoną a tak to szykuję się bo dziadek mojej niuni zapewnia wakacyjną rozrywkę i jedziemy do Bałtowa do parku dinozaurów http://www.juraparkbaltow.pl/ jestem ciekawa jak będzie reagować bo jak jej w internecie pokazuje to wydaje dziwne odgłosy albo mówi ze to pies:D:D:D A więc MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH:D:D:D

reklama
Cześć dziewczyny!
Zakręcony tydzień więc nawet nie miałam kiedy Was poczytać a co dopiero odpisać. Widzę, że nasz wątek tętni życiem :D I dobrze, o to chodzi. W ogóle to witam mamusie, które do nas dołączyły a teraz wracam do czytania. Udanej soboty :)

kasiek kasiek daj znac koniecznie jak tam malej sie te dinozury podobaly, u nas od zeszlego roku jak bylismy w takim parku mala ma traume, panicznie boi sie nawet takich dinozaurow z kinder jajek jak i szczekania psa :szok:

Hej wróciliśmy prawie dwie godziny temu i..... Dominika zachwycona siadała na te dinozaury wkładała im rączki w paszcze i liczyła zębiska całowała je jak tak wpadła do biegała i krzyczała z zachwytu jak będę miała chwile czasu to wstawię zdjęcia jak Domka całuje stwory!!! Po za tym tam był duży plac zabaw na piasku i dziecęce łopaty żeby szkielet odkopać i jeszcze zwierzyniec byliśmy tylko na dolnym bo na górnym tylko autobus wjeżdża więc nic by nie zobaczyła... Ale na dolnym byly różnego rodzaju kurki ptaki kozy wszelkiej maści i kucyki wszystkich zwierzątek można dotykać i głaskać osiołki no mówię Wam bardzo fajna sprawa o i jeszcze jakby wesołe miasteczko tylko ze od 3 lat:D
teraz odpoczywamy i lecimy na koncert PERFEKTU o 20 bo jest tak jakby festyn POZDRAWIAM

kasiek kasiek ale super dzień ten park co my bylysmy to byly wielkie dinozaury ktore wyly otwieraly paszcze i pluly woda to byl chyba Rypi kolo Grudziadza takie miasteczko westernowe, a Wy gdzie konkretnie byliscie??

Dzień dobry :)
My już od 7 na nogach. Oboje nauczyliśmy się tak jakoś wstawać. W sumie nawet dobrze bo więcej dnia dla siebie mamy. Teraz już jesteśmy po śniadaniu i zaraz zbieramy się na plac zabaw a potem do ciotki i na obiad u babci. Niedziela zapowiada się całkiem fajnie, mam nadzieje, że u Was też :)

Kasiek88kasiek z tego co piszesz to tam faktycznie musiało być rewelacyjnie. Szkoda, że to tak koszmarnie daleko ode mnie bo sama zabrałabym tam Rafała. Swoją drogą to odważna ta Twoja Dominika - zuch dziewczyna :)

Udanego dnia!

martusia1605 to miasteczko jest w Bałtowie to jest na początku woj.świętokrzyskiego jak się jedzie od strony Warszawy, więc od moich rodzicówt to jest jakieś 85 km, no jeśli te dinozaury ryczały i pluły to się nie dziwię że ma traume sądze że Dominika też by się bała ale traumy az takiej by nie miała. Mówię dziś wracam do domu więc jak sie ogarne to wrzuce zdjęcia z tych wszystkich atrakcji, a nie napisałam że w zimie jest też tam stok narciarski, nie mam tylko zdjęc z parku rozrywki i krainy koni i rollercostera takiego dużego bo nie mogła tego używać:D
Mama_iza rzeczywiście Dominika jest bardzo odważna jeździ z dziadkiem na ryby łapie je w rączki całuje ostatnio dziadek chciał ją wziąc na łódke a ona bez żadnego ale... Chyba nie ma takiej rzeczy jakiej na tą chwilę się boi:D
No a wieczorem koncert Perfektu też fajnie Dominika była na trochę potem rodzice ją zabrali i w końcu ja miałam chwilę się wyluzować przyjechała moja siostra i prawie wszystkie moje przyjaciółki i spiewałyśmy razem z Markowskim....:D a mój mąż jak mąż skumali się z siostra i dziś ledwo zyją:D:D:D:D MIŁEJ NIEDZIELI ja dziś wracam do teściów czyli do domku więc koniec wakacji:(

I co? I po niedzieli. Wszystko co dobre szybko się kończy, ale ale najważniejsze, że jeszcze tylko kilka dni i długi weekend. Wybyczymy się hi hi. Oby tylko pogoda dopisała. Póki co lecę szykować Rafała do spania.

Kasiek88kasiek Dominika łapie ryby rączkami? Szacun. Nawet ja bym się na to nie zdobyła :D Fajnie, że taka odważna :) Mój póki co to taka trzęsidupa jak mama :D Mam nadzieję, że wyrośnie z tego :D

kasiek kasiek ja tez szacun dla Twojej Malej ksieniczki za odwage, ja tez bylam niedawno na koncercie Perfectu super bylo :)

czemu te wekendy tak szybko mijaja? no, ale nic pocieszajace, ze w tym tygodniu, co dla niektorych piatek bedzie w srode ha ha ha :-D wiec tylko hops hops hops i wskoczymy w wekend :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 364861Zobacz załącznik 364862Hej dziewczyny no łapie w rączki to znaczy próbuje wyciągnąć z miski ale nie raz jej się jej udaje ja też ich nie dotykam a ona mnie cały czas ciągnie bo chce do rybek i je karmi podrzucam zdjęcia ukazujące miłość mojego dziecka do rybek na na pierwszym to jest mała bo miała skończone 13 miesięcy a to jak całuje to z przeciągu miesiąca:D
Przyznaje koncert Perfektu bomba !!!! POZDRAWIAM

Do góry