reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
ja rowniez sie dołaczam

jak tam po Świetach...? ja sie ciesze ze juz po :))
Niko spi to chwila spokoju...tylko by na dworze siedział nawet nie mam chwili spokoju kawy wypic...;P
dzis odebralam dowod dla mlodego ale blad jest i wyrabianie od nowa. ja to mam "szczescie"

ide was nadrobic :)

maks_olo mała dostaje euthyrox, co 3 miesiące badamy krew i jeździmy do Gdańska do ordynator oddziału endokrynologii Akadmii Medycznej, niestety prywatnie bo państwowo są za duże kolejki i trudno sie dostać, 5 minut wizyty- 120zł, no, ale chciałam dla małej jak najlepiej, żeby była w rękach najlepszych specjalistów, Oliwka dostała się do publicznego przedszkola na 60-lecia, jakims cudem chyba bo tylko 31 dzieci przyjeli i tez mam nadzieje, ze tam sie rozgada :-D

Ostatnia edycja:
Maks_olo super masz synków!
to i ja pochwalę się swoim łobuziakiem:
_DSC4316.JPG

za nami kolejna upiorna nocka... górne czwórki wychodzą gorzej niż dolne :///

maks_olo mała dostaje euthyrox, co 3 miesiące badamy krew i jeździmy do Gdańska do ordynator oddziału endokrynologii Akadmii Medycznej, niestety prywatnie bo państwowo są za duże kolejki i trudno sie dostać, 5 minut wizyty- 120zł, no, ale chciałam dla małej jak najlepiej, żeby była w rękach najlepszych specjalistów, Oliwka dostała się do publicznego przedszkola na 60-lecia, jakims cudem chyba bo tylko 31 dzieci przyjeli i tez mam nadzieje, ze tam sie rozgada :-D
o ile się nie mylę, to dr Sztangierska? jeśli tak, to myśmy tez jeździli, ale nigdy prywatnie, zawsze państwowo, a wizyt mieliśmy sporo... spróbuj umawiać się na NFZ, bo naprawdę nie warto płacić. Zresztą sama lekarka powiedziała nam, że mamy umawiać się państwowo....
To Oliwka będzie bardzo blisko mnie (też chodziłam do tego przedszkola) ;) Maksia chciałam tam dać, ale chcę, aby chodzili razem, a Oluś za mały do państwowego....

Tygrynka Oluś miał taką samą koszulę :) ale nie był taki szczuplutki ;)
fajny model z Twojego smyka :)

maks_olo Oliwka chodzi do dr. Birkholz, ona kiedys byla ordynatorem jak ja lezalam w akademii a teraz to w sumie nie wiem kto jest, a gdzie Ty sie umawialas do tej Pani doktor Sztangierskiej masz jakies namiary? Bo jak ja rok temu probowalam Oliwke gdziekolwiek umowic to mialam prawie rok czekac :szok:

martusiu, dr Sztangierska przyjmowała w takim bardzo starym budynku przy AM, ale ostatnia nasza wizyta odbyła się w Akademii Medycznej, na ostatnim piętrze (bo tam ich przenieśli).
Ostatnim razem próbowałam dodzwonić się na ten numer, ale nie odbierali - spróbuj Kontakt - Poradnia Endokrynologiczna Dla Dzieci w Akademickie Centrum Kliniczne - Szpital Akademii Medycznej w Gdańsku w Uniwersyteckie Centrum Kliniczne - Gdańsk, Dębinki 7 - Rynekmedyczny.pl

jeszcze znalazłam, że przyjmuje również tu SZOZMD

oczywiście za pierwszym razem potrzebne jest skierowanie od pediatry. Potem przy każdej wizycie lekarka mówi, kiedy umówić się na następną...

hej dziwczyny ale dzis ciepełko było.
bartek śpi a ja mam wreszcie czas dla siebie
Śliczne te wasze chłopaki ja też nie długo wam jakieś zdjęcie wkleje Bartka a co tam też mam się kim chwalić hehe:-D

reklama
no jasne że wklejaj!! tu same przystojniaki i ślicznotki :D:D:D

Sebastian jest wręcz chudzielcem, zobaczcie jego nóżki :D
_DSC4377.JPG

jak się urodził to miał dość dużo, bo prawie 4100g, ale i 57cm... ale potem powoli sobie rósł, w sensie wagowym, bo z cm leciał :) a jak jeszcze zaczął chodzić to już wiedziałam że ja pulchnego dzieciaczka mieć nie będę :D tak więc synka mam szczypiorka, może kiedyś córeczka będzie miała pultaski :D

Do góry