Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
u nas na nie to jakby uszy zatykał....w nosie ma to słowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie napiszę nic nowego - córcia przepiękna 100 latek :*maks_olo tak w pierwszym odruchu myslalam, ze to niezbyt dobry pomysl zeby skakala z lozka/krzesla na ziemie..Ale potwm pomyslalam - a co jej sie moze stac? Co najwyzej obije kolana, kantow w okolicy nie ma ani mebli. Nikomu nie wadzi. Niech skacze
jak nie wyjdzie pojde do 4-5 latkow. Ale powinno wyjsc, bo Sara jak ma dzieci/zabawki/inne panie to juz do mamy tak nie leci
a jaki hormon bierze? Oluś brał Euthyrox. Tak samo - krew co 3 miesiące. Niedoczynność minęła po około 1,5roku. Leczenie zakończone. 3mam kciuki, aby u Was tak było!!!maks_olo Oliwka ma wykryta niedoczynnosc tarczycy od ponad roku, jak na razie lekarka kaze brac caly czas hormony i robic co 3 miesiace kontrolne badanie krwi co do mowy to niestety nadal kiepsko, mowi pare slow ale to na razie i tak kropla w morzu...
u nas identycznie czasami zasypiają, jak jeszcze mleko robięi wszędzie czytam, żeby nie "wymęczać" dziecka bo nie będzie mógł zasnąć ze zmęczenia wieczorem.. u nas wygląda to inaczej, młody wymęczony pada w dwie sekundy...
Będzie dobrze, bo wszystkie mocno w to wierzymyBoje się trochę, ale mam nadzieje, że niepotrzebnie.
Kurcze, to tylko moje chłopaki takie, że praktycznie od urodzenia mm, a i tak budzą się w nocy, żeby Mamusia przyszłaMłody po 2,3 dniach przyzwyczaił się do przesypiania całej nocy, a nie dostaje mm! Wychodzi chyba z tego że to bardziej potrzeba bliskości budziła dzieciaczki