iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj :-) To napewno zalezy od funduszy,czy Cie stac na takie prywatne przedszkole które moze byc drozsze nawet 3 krotnie.Ale według mnie lepsze jest zwykle przedszkole panstwowe tam tez mozesz zapisac dziecko tylko na podstawe programowa czyli na 5 godzin i po obiedzie zabierac córke do domu. Wtedy za takie przedszkole sie nie placi .Tylko za posiłki.;-)Normalne przyrządzane na miejscu,np u nas czesto są 3 dania na ciepło,nie licząc zupy mlecznej na sniadanieOrganizowane wycieczki do kin,teatrow,parku..super:-)
Darmowe przedszkole 2 godzinne masz w Centrum Handlowym M1 w Markach.Zostawia sie tam dziecko i spokojnie robi zakupy.To tak na poczatek takie info podałam,.Mozna zobaczyc jak sie dziecko bedzie zachowywało.W razie co zadzwonia po rodzicow.
Wogóle uwazam że przedszkole takie czy siakie,ale ważne by było! Dziecko w domu nie ma rownych szans na rozwój jak z rówieśnikami!
Oj cichutko tu.....cichutko.Szkoda
.A czy wy wiecie ze moja Klaudia jest ładna i śliczna Bo ona chodzi i ciagle tak mówi
Pozdrawiam
Darmowe przedszkole 2 godzinne masz w Centrum Handlowym M1 w Markach.Zostawia sie tam dziecko i spokojnie robi zakupy.To tak na poczatek takie info podałam,.Mozna zobaczyc jak sie dziecko bedzie zachowywało.W razie co zadzwonia po rodzicow.
Wogóle uwazam że przedszkole takie czy siakie,ale ważne by było! Dziecko w domu nie ma rownych szans na rozwój jak z rówieśnikami!
Oj cichutko tu.....cichutko.Szkoda
.A czy wy wiecie ze moja Klaudia jest ładna i śliczna Bo ona chodzi i ciagle tak mówi
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: