reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

mnie się coś takiego nie przytrafiło i mój mały wazy 16 kg na 104 wzrostu wiec nie martwię się ale skoro lekarz zalecił badania to je zróbcie i poczekaj na wyniki nie martw się zanadto teraz lato może mały więcej biega i zgubił trochę? w jaki wieku jest Tymek i jaki ma wzrost do tej wagi? trzymam kciuki ;)

reklama
Witam mam na imię Monika i mam synka Maksia ktory za pare dni bedzie mial 2 urodziny, czytam tak wasze ostatnie posty i chce nawiązac do malgosster jak Wasze bilanse?Tzn ile wazyly nasze dziecki i mierzyly na bilansie 2latka?I w ogole co tam jeszcze jest na tym bilansie oprocza wazenia i mierzenia dziecka???Dziekuje z góry za odpowiedz :-)

Bardzo prosimy o głosy :)):))
Dziekujemy!!!
Głosować mozna codziennie.
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Zagłosowane :)

Witajcie :)
Jak widać po suwaczku :) jestem mamą 6 i 2,5 latki. Obie mnie wypróbowują na różne sposoby, chętnie dołączę do tematu :)

Sunday :) Co jest na bilansie oprócz mierzenia i ważenia? Hm, niewiele :) Pytają czy dziecko mówi, jak widzi, słyszy, patrza jak chodzi. W sumie nie wiem czy wszędzie ale u mnie to tylko formalność, aż nóż się w kieszeni otwierał ale cóż począć. Podobnie rzecz się miała na bilansie 4 i 6 latka u Mai.
Na bilansie 2 latka Maja ważyła 12 kg i mierzyła 85 cm, Magda13 kg i 83 cm. Ale my też wielkoludami nie jesteśmy, więc myśłę że to żaden wyznacznik.
Pozdrawiam!

Witam.Jestem mamą 2 córeczek.Jedna ma prawie 5 lat a druga ponad 2 latka ,choć wygląda na 3 lata;-)
Coś ciuchutko na tym wąteczku,gdzie jesteście mamuśki?

witajcie mamusie w ten słoneczny poranek:)Co to wszystkie jeszcze śpią:)wow!!!!!Musicie mieć spokojne dzieciaczki:)

Jakieś ciekawe plany na dzisiaj?
My pewnie w domku, mężulek w pracy więc wiele nie poszalejemy:)
Może jutro coś się wymysli:)
Miłej soboty:):):)

WItam wszystkie mamy:-)
Z chęcią się przyłącze do waszej rozmowy, jestem mamą Michałka, który ma 2.7 lat i dziś właśnie poszedł pierwszy dzień do przedszkola. A jak wasze maluszki? Chodzą już do przedszkola? A imam jeszcze jedno pytanie natury trochę zdrowotnej, Michał jest bardzo aktywny i sprawny ruchowo, przy czym bardzo się poci. Pot leci mu ciurkiem ze skroni przy zabawie, nie wiem czy to normalne, czy wasze dzieci tez tak się pocą podczas ruchu?

Witam i ja wszystkie mamusie 2i3latkow:happy:,z checia sie przylacze do was na pogaduchy o naszych dzieciach i nie tylko.Moja corcia jeszcze spi,ladnie co?a ja pije kawke i bb przegladam.Pozdrawiam mamusie i ich dzieciaczki:-).

Hej mamuśki.Napisałam tu posta kilka dni temu ale ze starej ekipy mam tu piszących,nikt sie nie odezwał.Ale nic straconego widze że kilka nas nowych jest wiec jest juz z kim pogadać!:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:Super.
Tez pójde po kawkę bo zasypiam.Chóc dzis pogoda z przejaśnieniami wreszcie a nie ciągle deszcz:sorry2:

Zyta łał:sorry2: moja nigdy tak nie spała tak długo ,ani jedna ani druga,Teraz starsza w przedszkolu a młodsza sie nudzi i tęskni.:sorry2:
Alonqa do przedszkola chodzi tylko strasza córka a moja młodsza ma dopiero 2lata i 3 miesiace.Podanie do przedszkola złożyłam i jak skonczy 2,5 roku i bedzie miejsce to mi ja przyjmą.A jak nie to se posiedzimy jeszcze rok w domu:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja. jestem mama ponad 2 letniej pannicy.
do przedszkola jeszcze nie chodzi ale mam nadzieje, ze w przyszlym roku sie zalapie. bo nie wyobrazam sobie inaczej bo nie mialby kto z nia siedziec, zreszta czeka mnie tez szukanie zlobka ach przeraza mnie to wszystko.

co do bilansu michasia wazyla 11,3 kilo i miala 86 cm i w sumie jest w obu przypadkach w 25 centylu. u nas oprocz mierzenia i wazenia, lekarka sprawdzala zabki, brzuszek. chwile pogadala z miska i tyle.

Do góry