reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Hej dziewczyny :-)
Kiedyś się tu udzielałam, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:zawstydzona/y:
Ale widzę że w ogóle pustki tu u Was straszne, mam nadzieję że ominęła Was wielka woda.

U nas leci, Jula dostała się do przedszkola :-) :-) Już razy byłyśmy i bardzo jej się podobało, szczególnie małe kibleki i umywaleczki. I była mega grzeczna, w domu to goni, śpiewa b. głośno, wszędzie jej pełno, nie usiedzi ani minutki, a tam bawiła się spokojnie z dziećmi, troszku zawstydzona chyba była ;-);-) I poko0lorowało obrazek pierwszy raz chyba nie wychodząc za linie:-):-) Panie są dwie na grupę 25- osobową + pielęgniarka od 9 i są przemiłe więc myślę że będzie ok. A jutro idziemy znowu na imprezę z okazji Dnia Dziecka, ciekawe jak Jula się będzie bawić.
A co tam u Was, Wasze pociechy też już zapisane do przedszkola??

Hej dziewczyny :-)
Kiedyś się tu udzielałam, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:zawstydzona/y:
Ale widzę że w ogóle pustki tu u Was straszne, mam nadzieję że ominęła Was wielka woda.

U nas leci, Jula dostała się do przedszkola :-) :-) Już razy byłyśmy i bardzo jej się podobało, szczególnie małe kibleki i umywaleczki. I była mega grzeczna, w domu to goni, śpiewa b. głośno, wszędzie jej pełno, nie usiedzi ani minutki, a tam bawiła się spokojnie z dziećmi, troszku zawstydzona chyba była ;-);-) I poko0lorowało obrazek pierwszy raz chyba nie wychodząc za linie:-):-) Panie są dwie na grupę 25- osobową + pielęgniarka od 9 i są przemiłe więc myślę że będzie ok. A jutro idziemy znowu na imprezę z okazji Dnia Dziecka, ciekawe jak Jula się będzie bawić.
A co tam u Was, Wasze pociechy też już zapisane do przedszkola??

Tak Tak Sebuś juz zapisany... jest prze szcześliwy że bedzie sie bawił z dziecmi.. :));))
Nas woda na szczescie o mineła...
ZA to z Kuba problemy zdrowotne... i jeszcze w tym tyg przeprowadzka... Już na swoje .. Bedziemy sami... NARESZCIE :)

u nas dziś pierwszy dzień w przedszkolu hi mały chętnie został a ja czmychnęłam w razie gdyby się rozmyśli heh żartuje był zachwycony i tylko krzyczał nie do domu he he ide po niego za godzinke ciekawe czy bedzie chciał wyjsc z tamtad hehe

Impreza w przedszkolu udana :-) Tzn na początku Jula się bardzo wstydziła i siedziała przyklejona do mnie, chyba muzyka ciut za głośna dla niej była...Ale potem zaczęła grać w kącie w jakieś gry planszowe ze starszakami (bo to taka ogólnoprzedszkolna impreza była :-) ) no i pod koniec też szalała na parkiecie ;-) Tylko za moich czasów to na balach w przedszkolu puszczali fasolki i tańczyliśmy kaczuchy, a teraz leci dragostea din tei i tańczy się kankana:sorry::sorry: :-D
Następne spotkanie mamy za tydzień, tak nawiasem to ja się tym Julki przedszkolem bardziej stresuje niż ona:-D:-D

Cześć dziewczyny ... Ja jestem w innym wymiarze ... Bruno jest u babci na "wakacjach" od zeszłego piątku- my z mężem szalejemy na koncertach, wypadach na miasto .. włoczymy się jak za studenckich czasów ..... ale dziś to ja tęsknię już strasznie ..... A Bruno podobno nawet nie kwęknął .. śpi pięknie i bawi się w najlepsze ..... Ale mam już duże dziecko .... szok
Jutro po niego jedziemy ... przebieram już nogami, zeby go przytulić

reklama
Drogie Mamy!

Byłam ostatnio na bilansie 2 latka z małym Te. Pani Doktor prawie wpadła w panikę jak ujrzała że od ostatniej wizysty (3 miesiące temu)Tymek spadł z wagi o 300 dkg. Ogólnie cały bilans wyszedł świetnie Wcześniej też to się zdarzało. Wtedy jak i teraz zaleciła wszystkie badania włącznie z tym na wykrycie robaków. tamtejsze wyniki wyszły super (ok września '09). Tymek nie jest nie jadkiem i waży 12,9kg. Czy wam zdarzały sie takie historie? i cóż to moze być?:nerd:

Do góry