reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
quote_icon.png
Napisał yasiu
@mamatweens - tak z ciekawości, czego się bałaś, że wcześniej pociech nie wysadzałaś na nocnik? ...

Bo jak się ma dwoje dzieci w domu to sprawy pozornie takie same wyglądają zupełnie inaczej :sorry2:
No i w twoim przypadku żłobek zrobił swoje.

DOKŁADNIE!!!Mama Helenki ma racje;)z kazdym odstawieniem,odzwyczajeniem,nauczeniem itp roznie bywa...np jedna słucha-druga nie,jedna przezywa-druga nie...U mnie np jedna córcia jest rozwazna-druga romantyczna;)

Moje tez nie lubia wiatru:no::no::no:Jak siedza we wzoku i wieje to od razu spuszczaja sobie budki i chca zeby Je przykrywac:tak::tak::tak:
Ich ulubiona pogoda jest upal i slonce:tak::tak::tak:Wtedy czuja sie rewelacyjnie:szok::tak::tak::tak:Za mamusia to maja ;-)no i jak sie rodzily to bylo +30 stopni:tak::tak::tak:

Bruno za wiatrem SILNYM bardzo nie przepada kiedy jest zimno :) Lubi spacerować w każdą pogodę ... ale nie lubi chodzić bezpośrednio po śniegu ;] .....

Dziewczyny zaraz będzie wiosna !!!! :)

Witam nowa mame na forum:-)
U nas jezeli chodzi o nocnik poslzo expresowo bo od 20miesiaca Lali w dzien w nocy bez pieluch
Moja wstaje o 10 czasem o 11:-DChodzi spac o 21 Ale np dzis poszla spac przed 20 bo byla mega zmeczona.Spi od 12-14h na dobe.Mleka nie pije od 2rż i tez zaprzestala mi spac w dzien, Z jedzoenkiem to wyglada tak ze robie max 4h przerwy miedzy posilkami czasem je 4 a czasem 5 posilkow dziennie.
Jesl;i chodzi o zabawe i obowiazki to radzimy soebi gdyz moja corka sam potrafi sie soba zajac.Pieknie sie bawi sama :tak:

Mama Helenki I co robic?:-)mi brak motywacji i siły,chyba jestem za leniwa na sport,a diety mnie męczą:szok:za to w lustro az nie chce mi sie patrzec:-(na spacery chodze z dziecmi na sportowo,ale tak by sie chciało pochodzic na wiosne w sukienkach...ech...:sorry2:

Mama Laury ale ci zadroszcze:-)jak mi sie marzy choc raz pospac chociaz do 8 a co tu mowic o 10.oo???!!!marzenie...masz cudowną córcie:tak:

reklama
Ja jak na razie, nie jem kolacji :-p Zmieniłam troszkę sposób gotowania :tak: Oglądam, taki program, "gotuj i chudnij" troszkę mnie zainspirował :tak: Na diety, tez się nie nadaje :baffled: Teraz rozglądam się za fajna patelnia grillową, żeby nie smażyć na tłuszczu, albo przynajmniej go ograniczyć :tak:

Do góry