reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

*Kasia* Twojego synka jeszcze interesują bajki,mojego już nie za bardzo.Jeszcze 2-3 miesiące temu chętnie oglądał i ciekawiły go na tyle że potrafił godzine siedziec i oglądac,teraz posiedzi góra dziesięc minut i już mu sie nudzi,woli robic cos innego.

:tak::tak: Oj tak i to bardzo :laugh2: najbardziej lubi oglądać "Potwory i spółke" oraz "Shreka I II III":rofl2:

reklama
Helenka jak jest chora to Auta potrafi obejrzeć 3 razy pod rząd :szok::-D i w dalszym ciągu to jej ulubiony film :tak: No jeszcze Bolt i wszystkie bajki z Myszką Miki w roli głównej :sorry2:

magda12345 dzięki! staram się być fajną mamą ;-). co do prezentacji to poszła całkiem ok, babka mnie nawet pochwaliła i nie miała do czego specjalnie się przyczepić. teraz dla odmiany siedzę nad estońskim, zaległe zaliczenie mi zostało we wtorek. powodzenia z Twoja prezentacją! a ze spraw Maćkowych to staram się go uczyć nowych słówek i idzie całkiem nieźle, przez ostatnie parę dni nauczył się mówić 'duży', 'mały', 'zły' i 'auto' :-). ależ jestem dumna.

co do bajek to u nas na tapecie są ciuchcie, młody uwielbia Stacyjkowo i Tomka i przyjaciół. oprócz tego nieśmiertelny Reksio, zawsze oglądamy przed snem. czasem mam problem, żeby go odciągnąć od tv, szczególnie rano, bo przyzwyczaił się, że do śniadanka ogląda minimini, ale zawsze znajdę jakiś sposób, żeby czymś innym go zaciekawić ;-).

magda12345 dzięki! staram się być fajną mamą ;-). co do prezentacji to poszła całkiem ok, babka mnie nawet pochwaliła i nie miała do czego specjalnie się przyczepić. teraz dla odmiany siedzę nad estońskim, zaległe zaliczenie mi zostało we wtorek. powodzenia z Twoja prezentacją! a ze spraw Maćkowych to staram się go uczyć nowych słówek i idzie całkiem nieźle, przez ostatnie parę dni nauczył się mówić 'duży', 'mały', 'zły' i 'auto' :-). ależ jestem dumna.

co do bajek to u nas na tapecie są ciuchcie, młody uwielbia Stacyjkowo i Tomka i przyjaciół. oprócz tego nieśmiertelny Reksio, zawsze oglądamy przed snem. czasem mam problem, żeby go odciągnąć od tv, szczególnie rano, bo przyzwyczaił się, że do śniadanka ogląda minimini, ale zawsze znajdę jakiś sposób, żeby czymś innym go zaciekawić ;-).

Hej! mój synek tez uwielbia Stacyjkowo,Rajdka,i bajki o autkach,ciuchciach.Chłopcy chyba tak mają!!!!!!!!

Bruno uwielbia Traktora TOM-a z przerwami na Boba Budowniczego .... Ale nie ogląda w ogóle dużo bajek i nie zawsze ma ochotę .... :) pozdrawiam kobitki świątecznie :)

a ja witam wszystkie mamusie,jestem nowa na waszym forum i mam nadzieje ze pomozecie mi sie odnalezc;)

Witamy i zapraszamy :)

Jakbyś coś nie wiedziała to pytaj :)

Od razu ci podpowiem, że aby suwaczek się wyświetlał, za każdym razem, wejdź w ustawienia, edytuj sygnaturę i tam wklej kod suwaczka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry