reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

*Kasia* Twojego synka jeszcze interesują bajki,mojego już nie za bardzo.Jeszcze 2-3 miesiące temu chętnie oglądał i ciekawiły go na tyle że potrafił godzine siedziec i oglądac,teraz posiedzi góra dziesięc minut i już mu sie nudzi,woli robic cos innego.

reklama
Kurcze, ja się jakoś nie biczuję z powodu używania smoka :sorry2: Służy jako usypiacz i tyle :tak:

A co do bajek to chyba zależy od indywidualnego podejścia :tak: Moja córa raz ogląda, a raz nie. Jedno jest pewne, rano zawsze czeka na Myszkę Miki :rofl2::sorry2:

a moj Filip lubi bajki ale ostatnimi czasy tylko ogląda te na płytach, włancza u siebie w tv zawsze rano i wieczorem do spania. w tv bardzo rzadko kiedy obejrzy bajkę

Pozdrawiam was!

p.s. proszę podlejcie moje drzewko dziewczynki co? w podpisie mam link- dziekuję z góry ;)

Hejka z rana.U nas zimowo sie zrobilo :no:
Ja rozumiem smoczek do usypiania bo mojemu synkowi tak podawałam,ale chodzenie ze smoczkiem cały dzień to już przesada.Mojej znajomej synek w marcu skończy 3 latka i nic jeszcze nie mówi bo cały cas ma smoczek w buzi:szok:
Moja ogląda bajki ale przez chwilę idzie się bawić a potem płacze bo bajka się skończyła:szok:

Moja Niki też miała moment taki, że chciała ze smokiem siedzieć :baffled: Jak wstawała, znajdowała sobie smoka i do buzi :baffled: Siedziała coś robiła i ciumkała sobie, od razu jej zabrałam :tak: Smok jest tylko w łóżeczku, do spania :tak:

U mnie,leży trochę śniegu, a do tego piękne słoneczko :tak: A MY I TAK W DOMU... dzieciaki poprzeziębianie :dry:

witam

Widze ze piszecie o smoczkach:-)
Moja Laura nigdy nie miala smoczka z czego sie strasznie ciesze.Ale nia ma sie co dziwic bo byla bardzo grzecznym niemowlakiem i tylko spala i jadla, spala i jadla.Nie wiem co to placz po nocach, kolki, zabkowanie....
Byc moze jak by Laura byla inna dawala bym jej smoka.Skoro nie potrzebowala nie dawalam:-)

Ja widze a czesto mi sie to zdarza dziecko 3, 4 a nawet 5 letnie ze smokiem to normalnie bym matce dupsko skopala.Ostatnio duza dziewczyna no 5 lat mial jak nic jak nie wiecej a ta po miesice niesie misia a w buzi wielgachny smok:szok::szok:
Moja Lali az palcem na nia pokazala:-D:-D:-D
A mamusia paniczka zadowolona. Nawet to dziecko nie bylo zaplakana, chyba z przyzwyczajenia mial tego smoczka w buzi:crazy::crazy:

Witam;-)
Nie miałam neta przez dwa dni i nie zaglądałam.
Śliwka Węgierka jak prezentacja? Ja się skapnęłam że na tym zjeździe nie mam tego kursu z którego mam zrobić prezentację więc mam luz...ale też siedziałam ze dwie godziny i nie wiedziałam jak ją ugryźć...Mam na razie 4 slajdy:sorry2: ech no to nieciekawie masz z ojcem Maciusia, grunt że ma taką fajną mamę:tak::tak:
Co do smoka to mojej Juli właśnie nie dawałam bo się naczytałam jaki smok jest zły i w ogóle i to był koszmar, darła się spac nie chciała tylko na rękach a smoczka sobie z cycusia zrobiła:sorry2: miała po prostu dużą potrzebę ssania i jak zassała cumla w drugim miesiącu to było to dla mnie jak wybawienie... Sama wyrzuciła w wieku 10 miesiący, cycusia odstawiliśmy jak miała 14 miesięcy:tak:
A Jasiowi, nauczona doświadczeniem, wzięłam smoka już do szpitala i teraz ma do spania;-)
Ale właśnie przechodzi trzydniówkę i jest marudny więc się ze smokiem się nie rozstaje:-p

Hej!Co do smoka to mojemu synkowi odstawiłam jak jeszcze nie miał 2-latek bo mi przez cały dzień chciał chodzic ze smokiem.I powiedziałam koniec-nawet odzwyczajenie nie było takie złe,bo usypiał ładnie ale w dzień szukał smoka i po kilku dniach zapomniał.A co do bajek to lubi jak jest jego ulubiona to siedzi i ogląda ale cały dzień musi leciec MiniMini czy ogląda czy nie!!!!!!!!!

reklama
ANKA
:szok::szok::szok:Takie duze dziecko ze smokiem:szok::szok::szok:Jak dla mnie to juz jest przegiecie:no::no::no:

Jesli chodzi o bajki to moje dziewczynki od paru dni same mowia zebym Im wlaczyla i ogladaja zawsze po sniadanku:tak::tak::tak:Pozwalam Im tak dlugo jak chca bo nigdy nie ogladaly a teraz obejrza gora 3 bajki i juz odchodza od tv:tak::tak::tak:

U nas dzisiaj zimno i co chwile sniezyce sa:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry