reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

*Kasia* Twojego synka jeszcze interesują bajki,mojego już nie za bardzo.Jeszcze 2-3 miesiące temu chętnie oglądał i ciekawiły go na tyle że potrafił godzine siedziec i oglądac,teraz posiedzi góra dziesięc minut i już mu sie nudzi,woli robic cos innego.

reklama
Kurcze, ja się jakoś nie biczuję z powodu używania smoka :sorry2: Służy jako usypiacz i tyle :tak:

A co do bajek to chyba zależy od indywidualnego podejścia :tak: Moja córa raz ogląda, a raz nie. Jedno jest pewne, rano zawsze czeka na Myszkę Miki :rofl2::sorry2:

a moj Filip lubi bajki ale ostatnimi czasy tylko ogląda te na płytach, włancza u siebie w tv zawsze rano i wieczorem do spania. w tv bardzo rzadko kiedy obejrzy bajkę

Pozdrawiam was!

p.s. proszę podlejcie moje drzewko dziewczynki co? w podpisie mam link- dziekuję z góry ;)

Hejka z rana.U nas zimowo sie zrobilo :no:
Ja rozumiem smoczek do usypiania bo mojemu synkowi tak podawałam,ale chodzenie ze smoczkiem cały dzień to już przesada.Mojej znajomej synek w marcu skończy 3 latka i nic jeszcze nie mówi bo cały cas ma smoczek w buzi:szok:
Moja ogląda bajki ale przez chwilę idzie się bawić a potem płacze bo bajka się skończyła:szok:

Moja Niki też miała moment taki, że chciała ze smokiem siedzieć :baffled: Jak wstawała, znajdowała sobie smoka i do buzi :baffled: Siedziała coś robiła i ciumkała sobie, od razu jej zabrałam :tak: Smok jest tylko w łóżeczku, do spania :tak:

U mnie,leży trochę śniegu, a do tego piękne słoneczko :tak: A MY I TAK W DOMU... dzieciaki poprzeziębianie :dry:

witam

Widze ze piszecie o smoczkach:-)
Moja Laura nigdy nie miala smoczka z czego sie strasznie ciesze.Ale nia ma sie co dziwic bo byla bardzo grzecznym niemowlakiem i tylko spala i jadla, spala i jadla.Nie wiem co to placz po nocach, kolki, zabkowanie....
Byc moze jak by Laura byla inna dawala bym jej smoka.Skoro nie potrzebowala nie dawalam:-)

Ja widze a czesto mi sie to zdarza dziecko 3, 4 a nawet 5 letnie ze smokiem to normalnie bym matce dupsko skopala.Ostatnio duza dziewczyna no 5 lat mial jak nic jak nie wiecej a ta po miesice niesie misia a w buzi wielgachny smok:szok::szok:
Moja Lali az palcem na nia pokazala:-D:-D:-D
A mamusia paniczka zadowolona. Nawet to dziecko nie bylo zaplakana, chyba z przyzwyczajenia mial tego smoczka w buzi:crazy::crazy:

Witam;-)
Nie miałam neta przez dwa dni i nie zaglądałam.
Śliwka Węgierka jak prezentacja? Ja się skapnęłam że na tym zjeździe nie mam tego kursu z którego mam zrobić prezentację więc mam luz...ale też siedziałam ze dwie godziny i nie wiedziałam jak ją ugryźć...Mam na razie 4 slajdy:sorry2: ech no to nieciekawie masz z ojcem Maciusia, grunt że ma taką fajną mamę:tak::tak:
Co do smoka to mojej Juli właśnie nie dawałam bo się naczytałam jaki smok jest zły i w ogóle i to był koszmar, darła się spac nie chciała tylko na rękach a smoczka sobie z cycusia zrobiła:sorry2: miała po prostu dużą potrzebę ssania i jak zassała cumla w drugim miesiącu to było to dla mnie jak wybawienie... Sama wyrzuciła w wieku 10 miesiący, cycusia odstawiliśmy jak miała 14 miesięcy:tak:
A Jasiowi, nauczona doświadczeniem, wzięłam smoka już do szpitala i teraz ma do spania;-)
Ale właśnie przechodzi trzydniówkę i jest marudny więc się ze smokiem się nie rozstaje:-p

Hej!Co do smoka to mojemu synkowi odstawiłam jak jeszcze nie miał 2-latek bo mi przez cały dzień chciał chodzic ze smokiem.I powiedziałam koniec-nawet odzwyczajenie nie było takie złe,bo usypiał ładnie ale w dzień szukał smoka i po kilku dniach zapomniał.A co do bajek to lubi jak jest jego ulubiona to siedzi i ogląda ale cały dzień musi leciec MiniMini czy ogląda czy nie!!!!!!!!!

reklama
ANKA
:szok::szok::szok:Takie duze dziecko ze smokiem:szok::szok::szok:Jak dla mnie to juz jest przegiecie:no::no::no:

Jesli chodzi o bajki to moje dziewczynki od paru dni same mowia zebym Im wlaczyla i ogladaja zawsze po sniadanku:tak::tak::tak:Pozwalam Im tak dlugo jak chca bo nigdy nie ogladaly a teraz obejrza gora 3 bajki i juz odchodza od tv:tak::tak::tak:

U nas dzisiaj zimno i co chwile sniezyce sa:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry