reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Śliwka Węgierka wierzę że sobie poradzisz:tak: mnie dziś też czeka zarwana noc, bo mam prezentacje zrobić a nie wiem jak ją ugryźć...A możesz chociaż liczyć na pomoc ze strony ojca dziecka?
Niestety nie wiem na co Jula jest uczulona bo nie mogę wyłapać alergenów, ale w lipcu już będziemy mogli testy zrobić:tak: Ale często ma różnego rodzaju wysypki, wodnisty katar, załzawione oczy (szczególnie na wiosnę czy latem jak się pylenie zaczyna)...Brała clemstinum ale nie bardzo jej pomagało, teraz ma zyrtec...ja jak byłam mała to miałam alergię i w konsekwencji astmę i boję się żeby u niej nie było podobnie...
A dzisiaj byłyśmy na zakupach i u fryzjera, niestety nie udało mi się jej namówić żeby dała sobie obciąć włoski...ale kupiłśmy farbki akfarelowe i du że arkusze brystolu i miała radochę:-D:-D

Przeglądnełam troszke forum i z tego co widzę to nie tylko ja miałabym ochotę zatopić nóż w plecach teściowej :-p;-):-D niestety ja z tych co mieszkają razem ..... niby już niedługo, ale już zdążyła mi obrzydnąć.

Witam nowe mamusie:-)
U nas dzisiaj ciag dalszy paskudnego wiatru:no::no::no:
klaudia nie spala w dzien a obudzila sie rano po 7 wiec strasznie mi marudzi-oby do wieczora

KASIA wspólczuję teściowej wiem co to znaczy mieszkać razem ja mam przewalone ale z teściem.
DOWIKLA twoje córeczki śpią jeszcze w dzień? Moje dzieci tego nie robią odkąd skończyły 2 latka.
MAGDA 12345 moja córeczka tez ma alergię myślę że na pleśnie i grzyby ale skończyła już 3 latka i zastanawiam się czy nie zrobić jej testów.

Spia jeszcze spia:tak::tak::tak:I nie ukrywam ze jest mi to bardzo na reke;-):-)
podczas Majki zdrzemnela sie na 10 minut i teraz jest jak nowonarodzona:szok::tak::tak::tak::tak:

Moja kiedy jeszcze spała w dzien to potem brykała do 23:szok::crazy::sorry2:
Teraz nie śpi w dzień zasypia między 20 a 21 i budzi się jeszcze po kilka razy w nocy:szok::angry: do tej pory nie przespała żadnej całej nocy:no:

No to wspolczuje:no:Bo moje to w sumie odkad pamietam przesy[iaja noce-wiadomo zdarzaja sie wyjatkowe sytuacje
A czy spia w dzien dwie godzinki,czy spia 15 minut lub nie spia wcale to i tak zasypiaja zawsze tak samo czyli tak ok 21

reklama
A my od 4 lat mieszkamy sami i bardzo bardzo sie z tego ciesze.Mieszkałam z tesciową przez 4 miesiące i hmm nie było za ciekawie.Moja teściowa jest dobrym człowiekiem ale jest trudna we wspólnym życiu na codzień pod jednym dachem.Żyjemy w zgodzie ale tylko dlatego że nie mieszkamy razem.

Do góry