reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Anka, ale masz fajnie, ja przez te zaspy jestem uziemiona :eek: Helenka już się wypytuje o jakieś dalsze wyjścia, ale czekamy aż to wszystko stopnieje :sorry: Bo nawet niema gdzie zaparkować :no:
kochana jak zacznie wszystko toponiec to dopiero bedzie masakra bo co krok kaluza wody:eek:
Ja chce lato:-)
Cześć mamuśki :)
Miłego dnia wam życzę! :tak::-)

My z Filipkiem dopiero co wstaliśmy.. teraz idę robić sniadanko i muszę jakoś zaplanować czas do południa:sorry:

anka a co będziecie wyklejać? :) Ja też muszę się zebrać i zajść z młodym po wycinanki itp bo miałam znim już kiedyś zrobić taką wycinankę na okienko ze słonkiem.. :)
u nas wyklejanie to na poczatek szlaczki mamy takie nozyczki co szlaczki wycinaja.
narysuje kotka a poptem z rwanych kawlkow bedziemy klejily:tak:
WItam
U nas roztopy i wszystko leje sie w buty, dziewczynki oglądaja bajki jak zwykle ale tylko DVD im zostało bo spadający z dachu śnieg urwał nam satelite. Zajrzałam tylko na chwilke nadrobie Was po niedzieli.
Udanego weekendu Wam życzę
udanego weekendu

My zaliczylsmy juz spacerek i herbatke u kolzeanki
Zjadlysmy obiad i wybieram sie jeszcze na zakupy bo jogutow brak:tak:A ostatnio co wieczor wcinam jeden:tak:
Pogoda taka sobie pochmurno i +4st.
U nas wczoraj porwano 4 letniego chlopca:szok: az sie boje na ten deptak isc z Laura

reklama
cześć dziewczyny! można się dołączyć? mój łobuz za 6 dni skończy 2 lata ;-). ja mam na imię Marta i witam się ciepło!
Witam nowa mamusie:tak::tak::tak:

Witam sie weekendowo:-):tak:Pogoda taka sobie ale najwazniejsze ze nie sypie i nie ma mrozu:tak::tak::tak:Niedlugo ubiore moja ferajne i pojdziemy na spacerek i jakies osiedlowe zakupki

eh my też przeszlibyśmy się na spacerek, ale mamy okropne przeziębienie z paskudnym katarem. weekend chyba niestety w domu :-(.

do tej pory udzielałam się na wątku Samotna matka, ale pomyślałam, że warto pogadać też z mamami dzieciaków w podobnym wieku co mój Maćko ;-). na pewno wiele ciekawych rzeczy się od Was dowiem, bo my dopiero wkraczamy w ten interesujący, aczkolwiek często ciężki wiek dwu-trzylatkowy.

a my zaliczyliśmy dziś piękny spacerek w słoneczku, w końcu:-):-)
i jakoś tak optymistyczniej na wszystko patrzę;-)
Śliwko węgierko witaj:tak:

Witam moge się przyłączyć do pogaduszek??ja mam synka ma dwa i pół roku i od września mam zamiar dać go do przedszkola ale strasznie się boje czy będzie chciał chozić no i czy nie będzie płakał:-(

reklama
cześć dziewczyny! można się dołączyć? mój łobuz za 6 dni skończy 2 lata ;-). ja mam na imię Marta i witam się ciepło!
witam na forum
mam nadzieje ze bedziemy mogly jakos pomoc wkoncu dzieciaczki to rowiesnicy;-)
Witam moge się przyłączyć do pogaduszek??ja mam synka ma dwa i pół roku i od września mam zamiar dać go do przedszkola ale strasznie się boje czy będzie chciał chozić no i czy nie będzie płakał:-(

witam Cie
Widze ze mamy ten sam orzech do zgryzienia :) Moja zaczyna od 1 sierpnia

Moja ksiezniczka w wannie z misiem i kaczuszkami.Zjada kolacje teraz kapiel i zasypiamy o 20 :)
Ja mam jeszcze sterte prasowania :/
W dziesiejszym dniu zaliczylysmy sprzatanie, zakupy, zabawe z kolezanka- 5 letnia, klejenie kwiatkow i dzien sie skonczyl :)

Do góry