reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Mokkate w zasadzie to nie wiem jak to będzie. Może do tego czasu będziemy mieli już komputer. Zobaczymy. Ja nie wiem co ja bez Was zrobię :-( .
Mmm piękne zdjęcia ! Ja też muszę takie w parq porobić Oskarkowi - a garnki to najlepsza zabawa przecież !
Karlam napisz co u Ciebie - bo tak tylko "wpadasz" i "wypadasz" :-)
Kubusiowa dzięki za słowa otuchy. Jakoś wytrzymam. To ciężkie, ale i tak długo karmiłam. Tylko nie wiem co z piersiami . Odciągać? Pić szałwię ?

Witam!! Musialam w piecu napalic bo bardzo zimno sie zrobilo.

mmm bardzo mi sie spodobay te zdjecia z lasu naprawde bardzo fajne.

Milego dnia zycze.:-) :-)

dzięki za miłe słowa :-) mam jeszcze kilka fajnych ujęć, ale nie chcę Was zanudzać, a jesień sprzyja takim zdjęciom :-)

mokkate pólki szuflady, wszystko spenetrowane, ale na chwilkę jest spokój i dopóki wszystkiego nie wyciągnie można coś zrobić.

mama Boo uzależnienie ??? chyba coś o tym wiem :-)

reklama
Do góry