reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa dobrze Wam z tym tarasem :-D Zazdroszczę tych wybryków, ja chyba muszę jeszcze troszkę poczekac, bo od zcasu tamtego fikołka jest cisza.
Basia, Kubusiowa staram się oszczędzać, ale wczorajszy dzień był po prostu koszmarem... Mam nadzieję, że już takiego nie doświadczę. Planuję pracować do lipca, ale wątpię żeby mi się udało. Po pierwsze upały a po drugie moje kolana mogą tego nie wytrzymać...

Przechwaliłam się, że nic nas nie bierze, Ozi dzisiaj z gorączką wstał i mnie gardło boli. Muszę po pracy *spam* sobie kupić, bo podobno na przeziębienie świetny.

reklama
Boo *spam* jest świetny. mnie wyciagnal z koszmarnego zaziębienia, myslałam, ze antybiotyk dostane. A ja przez prawie calą ciąże zaziebiona byłam.
Moj Fif dzis 3 miesiace...Wczoraj szczepienie i moja kruszynka waży 6350 i ma 62 cm. Maluszek..A Lolo ma nadpobudliwosc...Psycholożka zdiagnozowala..ech..

Bodzinko a ta psycholożka to z przedszkoal czy skąd ? Fifi rzeczywiście malutki, ale on się urodził 55 cm, więc co się dziwić ? *spam* rzeczywiście postawił mnie na nogi, ochydny jest, ale co zrobić ? Przynajmniej nie muszę się truć lekarstwami...

ale tu cisza :szok:

ja wreszcie wracm do ludzi "żywych" i "aktywnych" moze to za sprawa pogody ale napewno i hormonów :-). W ostsnich dniach dostałam takiej energi że pomyłam moje okna w całym domu nareszcie wiedze świat :-D

Odzywac sie mamuśki!!!!!!

reklama
Bodzinko a ta psycholożka to z przedszkoal czy skąd ? Fifi rzeczywiście malutki, ale on się urodził 55 cm, więc co się dziwić ? *spam* rzeczywiście postawił mnie na nogi, ochydny jest, ale co zrobić ? Przynajmniej nie muszę się truć lekarstwami...
No ochydny..
Ja ma koszmarne problemy małżeńskie wszystko wskazuje na to, ze maz mnie zostawi..O tekst miesiąca "Jestes na mnie nadal zła?"..Nie cholera pomnik mu postawie, że mnie z dwójka dzieci chce zostawić!!!!!!!!!!! Bo mnie nie kocha...

Do góry