reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dzien dobry
bodzinka oby wam sie jednak ulozylo..

boo zamienaicie mieszkanko na wieksze?? nadal bedziecie wynajmowac?
a u nas poki co ok, tylko slonca by wiecej trzeba bo cos humor do niczego...
mloda na szczescie zdrowa, chodzi do przedszkola

Witam po dłuższej nieobcności!
Nie miałam ostatnio czasu, ciągle zagoniona praca-dom, dom-praca :shocked2:Teraz w końcu trochę luzu a w kwietniu mały urlop :-).
W niedzielę byliśmy na chrzcinach, mąż został chrzestnym dla syna swojego kuzyna. Śliczny szkrab, ma już prawie pół roczku, jest słodki i nie widziałam jeszcze takiego spokojnego, grzecznego a zarazem ciągle uśmiechniętego dziecka. Karolina w jego wieku to był diabełek :tak:.

Bodzinko trzymam kciuki, żeby wszystko było u Was ok!!

Mamaboo gdzie się przeprowadzacie:confused:

Kaśka w Twoje sprawie też trzymam kciukaski :tak:

Dziś idziemy na podwójne urodzinki, najpierw do kolegi Karolinki do RuraParku a potem do mojej mamy :tak:, imprezowy dzień.
Życzę wszystkim udanego weekendu!

dzien dobry weekendowo
iza super dzien wam sie zapowiada:)
Karolinie szykuje sie 2 h super zabawy, sama robilam mlodejurodiznyw rura aprku i bylam bardzo bardzo zadowolona, zreszta tydz temu bylysmy na urodzinkach u oliwi kolezanki i tez bylo super:)

za oknem szaro az sie normalnie nic nie chce

My nigdzie się nie przeprowadzamy - cóż, skomentuję to tak: kompletnie straciłam wiarę w ludzi...
W ogóle jakoś ostatnio wszystko się sypie... zmieniłam lekarkę, bo ta do której chodziłam nie potrafiła nawet terminu porodu obliczyć na podst. OM... Mamy podejrzenie pępowiny dwu naczyniowej, ale poza tym jest ok. Maluch rozwija się prawidłowo, lekarka wysłała nas na USG na Ligotę, gdzie przebadali go wzdłuż i wszerz i jest dobrze. Mam nadzieję, że jeśli diagnoza się sprawdzi to nie wpłynie to na malucha...
Kasia dzisiaj chyba na działkę się wybieracie, bo taka piękna pogoda ? :-)
Iza my też wczoraj mieliśmy dzień rozrywki - wybraliśmy się do Plazy do Fantasy Parku (Małż był z dziećmi) a my z przyjaciółką wybrałyśmy się na "Salę samobójców".
Kubusiowa jak się czujesz ?

MamaBoo - a co to jest pępowina dwunaczyniowa??? Chyba kiedyś o tym słyszałam ale nie jestem pewna Na czym to polega???

reklama
Dzień doberek :-)

mama boo - ogólnie juz dobrze jedynie wczoraj twardł mi brzuch i niestety musiałam wziąc nospe, ale samam sobie winna jestem przez dwa dni szalałam z porządkami. A własnie co to za diagnoza u Ciebie??

kaska - od poniedziałku możesz szalec na działąe pogoda wraca. Moj Jarek tez szaleje przywiezli nam ziemie i równa teren musze przyznać że ładnie mu to wychodzi a ja wertuje gazety z ogrodami i bedziemy cosik tworzyć :tak:

iza - ty nie zachwycaja sie bobaskami od innych tylko "działaj" dla Karolinki rodzenstwo :-D

Do góry