reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
P1040086.jpgP1040142.jpgMogę sie pochwalić swoją niunią ???? :))

P1040150.jpg

reklama
Bodziu zgadzam się z Trysią - macierzyństwo Ci służ, po prostu kwitniesz. Dzieciaki słodkie.
Ja Ci powiem, że mam jakieś przeczucie,że to będzie chłopiec. I jakoś się przyzwyczajam do tej myśli ;-)
Basia Niunia boska, tylko dlaczego mamy i Kamilka nie ma na zdjęciach ? :-)
Tryś zapalenia krtani nie zazdroszczę - przechodziłam rok temu i przez dwa tygodnie ledwo mówiłam... Pomogło mi starsznie mleko z masłem i odrobinką miodu, fajnie wygładza struny głosowe.

MamaBoo - bo mama brzydka więc brak na zdjeciach a Kamisia wstawię jak mu zrobie z Julcia narazie jest przeziębiony więc aktualnie fotek brak...

Baska jaka śliczna i silna Wasza Laleczka.
Kaśka a mnie wygląda to na mone w typie "co to znowu fotka???"

Jak tam dziewuszki ? :-) Wyzdrowiały ? U nas Ry dopadła grypa, ale mnie i Oskara ominęła na szczęście.
Wczoraj po śniadaniu poczułam fikołka Młodego :-) Zapomniałam jakie to cudowne uczucie :-)
A tak poza tym to u nas ciężko... Pracy dużo, mnóstwo stresu, ale daję radę.
A co u Was ?

czesc

mama boo- nie przepracuj sie!

Ja wieczorem mam koncert maluszka w brzuszku ma tam duzo m-ca więc czuje w całym brzuchu od "rechotania" po małe kopniaczki :-D
a ogólnie czekam na wiosnę juz na to konto rozglądam sie za kompletem na taras :-)
to do usłyszonka

reklama
Hejka dziewczyny!!!

Mamaboo - oszczędzaj sie dziewczyno :) Do którego miesiaca planujesz pracować???

Kubusiowa - rozglądaj się za kompletem na taras bo tylko zacznie sie pogoda to wpadniemy żeby można było pogrilować ;) i posiedzieć na tarasiku a za dwa lata u nas ;) Kiedy to ja czułam Julcię w brzuszku ale ten czas leci niedługo już twoje maleństwo na świecie się pojawi :))

No a moja Julcia skończyła 4 mce niewiem kiedy bo urodziła się 29 a tego dnia zabrakło w mcu lutym :D

Do góry