reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hmm... u mnie też niestety się pokomplikowało, dość mocno - w Sosnowcu na bieżący rok nie ma dofinansowań do turnusów rehabilitacyjnych zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych.

helloooo pobudka!!!

bodzinka - trudno doradzać w takiej kwestii jedynie co to trzymaj się

kaśka - cos wiadomo nowego w sprawie dofinansowań??

mamaboo - jak tam forma??

A u nas dzisja snieg zawitał brrrrrrrrrr a ja chce wiosnę

U nas się niestety opóźniła przeprowadzka - liczyłam, że w następny weekend będziemy już tam (z resztą mamy popakowane niektóre rzeczy) a okazało się, ze najwcześniej zamieszkamy tam w połowie maja... Ale lepsze to niż nic.
U nas też śnieg - kicha okropna....
Kubusiowa całkiem nieźle, nadal pracuję, choć coraz mniej mi się chce...
Kasia to dofinansowanie z PFRON-u jest ?
Bodziu jak tam ?

kaska - no to tzrymam kciuki za dobre wieści

mamaboo - a ty juz idź sobie na L4 i poodpoczywaj bo potem nie bedzie czasu;-)

a my po obiadku jedziemy do baśki :-)

miłej niedzieli

Kasia mam jednak nadzieję, że nie wszystko jeszcze stracone.
Kubusiowa żeby to było takie proste... Jestem zatrudniona w dwóch działach na 0,5 etatu i o tyle w jednym wiem, że jest dużo pracy, ale są jeszcze dwie inne osoby, które się zajmują tym co ja to w drugim nie ma nikogo, a trzeba wszystko rozliczać i puszczać pieniądze co miesiąc...
Czekamy na zdjęcia ze spotkania !

reklama
moje chłopaki wracają z wystawy makiet kolejowych, ja byłam wczoraj z Titem - przesiedzieliśy tam ponad dwie godziny. potem byłam z nim na urodzinach u kolegi z przedszkola.

Boo - trudno wyczuć jak będą ustawione kryteria przy rozdzielaniu dofinansowania - czy dochody, czy kiedy było przyznane ostatnie dofinansowanie, czy dostanądzieci szkolne, czy przedszkolne również....

Do góry