reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hmm... u mnie też niestety się pokomplikowało, dość mocno - w Sosnowcu na bieżący rok nie ma dofinansowań do turnusów rehabilitacyjnych zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych.

helloooo pobudka!!!

bodzinka - trudno doradzać w takiej kwestii jedynie co to trzymaj się

kaśka - cos wiadomo nowego w sprawie dofinansowań??

mamaboo - jak tam forma??

A u nas dzisja snieg zawitał brrrrrrrrrr a ja chce wiosnę

U nas się niestety opóźniła przeprowadzka - liczyłam, że w następny weekend będziemy już tam (z resztą mamy popakowane niektóre rzeczy) a okazało się, ze najwcześniej zamieszkamy tam w połowie maja... Ale lepsze to niż nic.
U nas też śnieg - kicha okropna....
Kubusiowa całkiem nieźle, nadal pracuję, choć coraz mniej mi się chce...
Kasia to dofinansowanie z PFRON-u jest ?
Bodziu jak tam ?

kaska - no to tzrymam kciuki za dobre wieści

mamaboo - a ty juz idź sobie na L4 i poodpoczywaj bo potem nie bedzie czasu;-)

a my po obiadku jedziemy do baśki :-)

miłej niedzieli

Kasia mam jednak nadzieję, że nie wszystko jeszcze stracone.
Kubusiowa żeby to było takie proste... Jestem zatrudniona w dwóch działach na 0,5 etatu i o tyle w jednym wiem, że jest dużo pracy, ale są jeszcze dwie inne osoby, które się zajmują tym co ja to w drugim nie ma nikogo, a trzeba wszystko rozliczać i puszczać pieniądze co miesiąc...
Czekamy na zdjęcia ze spotkania !

reklama
moje chłopaki wracają z wystawy makiet kolejowych, ja byłam wczoraj z Titem - przesiedzieliśy tam ponad dwie godziny. potem byłam z nim na urodzinach u kolegi z przedszkola.

Boo - trudno wyczuć jak będą ustawione kryteria przy rozdzielaniu dofinansowania - czy dochody, czy kiedy było przyznane ostatnie dofinansowanie, czy dostanądzieci szkolne, czy przedszkolne również....

Do góry