reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Izka- usmiałam się serdecznie!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Kaśka- super było to ubranko i nawet niedrogie.
Jednak chłopcy są bardziej ekonomiczni.

reklama
Mokatka, ja Cię proszę, bo ja przeboleć nie mogę, a franca komp mi zwisa zrobił przy końcu aukcji. pomyśl lepiej gdzie w k-cach mogę szukac.

Dziękuje bardzo za pamięć o nas i mój Radek bardzo dziekuje za wszystkie pozdrowienia i za życzenia powrotu do zdrowia :)

A dzisiaj wrucił mój małżonek ze szpitala,a więc mam kim się opiekować :) Cały zabieg poszedł ok :) (to była cysta włosowata)
A u mnie nastroje są naprawde różne :p jeszcze nigdy aż tak bardzo mi nie skakły hormony,jak do tej pory ::)
Juz nie mogę sie doczekać porodu,bo jak pomyślę sobie o tych upałach 8) to normalnie się załamuje!

teraz zmykam spać,poniewaz padam na twarz! Jak czas i siły mi pozwolą to napewno napisze więcej! A teraz bardzo was przepraszam i zmykam do łóżeczka :p

karolinko wyglądałaś bombowo w nowej wryzurce :) no i chrzciny z tego co dojrzałam sie super udały :)

NO I OCZYWIŚCIE WITAM NOWE OSOBY  :D Super że będzie nas więcej :p

Cześć dziewczyny :) W końcu znalazłam chwilkę żeby poklikać-ufffffff co to był za dzień :(wcześnie rano musiałam jechać razem z Julką do Tychów bo przszedł fachowiec żeby ustalić szczegóły remontu naszej okropnej łazienki :( trochę to trwało ale jakoś poszło ;) za samą robociznę powiedział 3000zł ::) sama już nie wiem czy to dużo ??? tak czy siak łazienkę trzeba zrobić na cycuś bo inaczej nici z powrotu do domci :laugh: :laugh: Bardzo się cieszę że fotki Julki tak się podobały ;D ;D
Karolinna dżinsy Lenki są extra-wygląda w nich bardzo dorośle :laugh: ;)a co do deserków-to musisz wykazać troszkę cierpliwości ;) :laugh:
iza1 przed chwilką sprawdzałam suwaczek i działa bez zastrzeżeń ;)
justyna mało znam takich miejsc które cię interesują-sorki ale chyba ci nie pomogę :( :(
mokkate czekam na obiecane fotosy Martynki ;) :laugh:
izka-mummy-to-be widzę że humorek dopisuje ;D bardzo mi się podobało-zwłaszcza to w domu.. :laugh: :laugh:

hej !!

no nic jak Wam sie cos przypomni to fajnie :)

Izka ;D ;D ;D - juz to puściłam dalej -

Czarnulka wypoczywaj !!! a na którego masz termin ??

hej hej :)

mamyday7gz.gif

a ja już dostałam prezent z okazji dnia matki ;D ach ta moja Lenka :)

stokrotka jak dla mnie 3tys to dużo jak za robociznę :p a nie masz kogoś znajomego ze "złotą rączką " ?

czarnulka dzięki za komplemetna ;) a i super że radek ok :) ojć żeby te humorki juz Ci się skończyły ::) założę się ze tylko wiki jest oszczędzona :)

mmm ale ten Grześ niedobry ;) nie da mamie ani kęsa ;D Lenka to tak siedzi z parę minut jeszcze zanim straci równowagę ;) ale z dnia na dzień coraz lepiej :) a jak Grześ ? i Lenka przez sen dziękuje za komplementa ;)

izka-mummy juz gdzieś to czytałam ale fajne to :)

mokkate no co ze zdjeciem martynki ???

sandros oto stronka http://wloski.com/ ze słownikiem polsko-włoskim,patrzyłam że można przetłumaczyć takie choroby jak np.świnka,na pewno inne też się da!

jeszcze raz wszystkiego naj!

Witam,

Stokrotka, drogo, niedrogo, zalezy co robicie - moj tata mial swoj zaklad remontowy i tak wlasnie staly ceny za remonty lazienek od 1,5 tysiaca nawet do 7 - ale to ludzie wymyslali juz.

Kasia calkiem fajny sklep - maly i niedrogi jest na ul. 3 maja - tak troche za Skarbkiem (po tej stronie ulicy) w podworku. Kupowalam tam fajny sweterek na chrzest dla Soni.

Czarnulka super, ze wszystko z mezem OK. Upalow, to chyba tego lata niedoswiadczymy  ::) A hormony.... w koncu w ciazy jestes  ;)

Karolina dziki za linka.... i jak zwykle "wchodzisz" mi w posta ;)

Pozdrawiam,

justyna pisze:
hej !!
Czarnulka wypoczywaj !!! a na którego masz termin ??

justynko termin mam na 28 sierpnia :D

karolinna pisze:
hej hej :)

czarnulka ...założę się ze tylko wiki jest oszczędzona :)

Pewnie ze jest oszczędzana ;) A jak by inaczej :)

sandros pisze:
... Upalow, to chyba tego lata niedoswiadczymy ::) ...

No ja mam taką cichą nadzieje ;)

a dziś popołudniu jadę na weekend z Leną do teściów :) więc przez 2 dni mnie tu nie będzie ::)

i jakoś tak deszczowo za oknem,ale Lenka już się czuje dobrze i skoczymy do sklepu i na mały spacerek :)

a ja mam ogromną nadzieję, że jednak w te lato będzie baaaardzo ciepło :) bez urazy czarnulka ;)

sandros mam nadzieję że link się przydał :)

reklama
Przelotem pozdrawiam.Az wstyd ale wciąż nie wiem,kiedy bedę miec więcej czasu na pisanie.
Sandrosko,wszystko masz przetłumaczone na gg. W razie potrzeby na gg mnie częściej znajdziesz bo to działa nawet jak ja biegam po domku.
No i dla wszystkich moich miłych koleżanek.......gdybyście mnie naprawdę potrzebowały to na gg 4933890 albo tel.501 45 77 45.
Dziś dzień Matki:) dostałam od dzieci słodycze i własnorecznie wykonany przez Małgośkę wisiorek:) teraz zmykam do sklepu zakupić coś dla mojej Mamy. Hmmm kiedyś,dawno temu w Dzień Matki brałam ślub.............ale to już historia,dawno i nieprawda ;) Ciekawe,czy mój ex ślubny to pamięta ? ;) A jutro Małgośka kończy 14 lat..........dostanie super prezent,skladalismy się na to wszyscy,jej oszczędności,kasa od dziadkow ,jeszcze chcę ex namowić na wsparcie i malgośka dostanie swojego PORZĄDNEGO kompa :).Miala teraz też,ale tam mogla conajwyżej gg miec i już nic więcej nie chodziło.W naszym domu jakoś komputer na piedestale;).Maciek też ma u siebie w pokoju,wreszcie siostra sie wyprowadzi do siebie jak bedzie chciala pograć.
To tyle na dziś.......spadam,weekend mam pracujący...ja chcę na emeryturęęęęęęęęęęęę

Do góry