reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Karolinnka - moje OLO też nie jest wielbicielem owocków.... a jabuszek to już nie znosi..... a z tą pracą może jednak spróbuj.... ja pracuję więc wiem o czym mówię.... a mąż się przyzwyczai tylko musi mieć trochę więcej cierpliwości i wiary w siebie (a przy okazji ma możliwość docenić "twoje lenistwo" ostatniego pół roku hihihihi)
Czarnulka - pozdrowionka dla męża i szybkiego powrotu do zdrowia ;D
Stokrotka Twoja Julcia jes przeurocza.... akurat dla mojego Alexa hihihih
SAndros krzesełko rewelacja..... ale Alex jeszcze trochę mały
atak dziś spałem z Hałabałą z łóżku dziadka
Czarnulka - pozdrowionka dla męża i szybkiego powrotu do zdrowia ;D
Stokrotka Twoja Julcia jes przeurocza.... akurat dla mojego Alexa hihihih
SAndros krzesełko rewelacja..... ale Alex jeszcze trochę mały
atak dziś spałem z Hałabałą z łóżku dziadka
justyna
Fanka BB :)
no ufff doczytałam !! ale wena Was poniosła
Witam Stokrotke !!! córcia śliczna !!! i ta fryzurka !!!
co do krzesłka to my mamy z drewexu takie cos jak Karolka pokazała ! i Liwia cały czas wstaje w nim !! ale to nie wina oczywiście krzesłka tylko rozpierającej energii mojej córci ;D a tak super !!
Diablica to Twój tata śpi z takim Hałabałą ??? ;D
MMM całus dla Grzeska !!
Iza mała pięknie przybiera !!
Ola a juz myślałam ze zapomnialaś o nas zaglądaj i melduj sie jak tylko czas Ci pozwoli !! całuski dla Korka !!
Witam Stokrotke !!! córcia śliczna !!! i ta fryzurka !!!
co do krzesłka to my mamy z drewexu takie cos jak Karolka pokazała ! i Liwia cały czas wstaje w nim !! ale to nie wina oczywiście krzesłka tylko rozpierającej energii mojej córci ;D a tak super !!
Diablica to Twój tata śpi z takim Hałabałą ??? ;D
MMM całus dla Grzeska !!
Iza mała pięknie przybiera !!
Ola a juz myślałam ze zapomnialaś o nas zaglądaj i melduj sie jak tylko czas Ci pozwoli !! całuski dla Korka !!
witajcie
Lenka ma dziś stan podgorączkowy,wrr... wczoraj marudna
sandros super krzesełko sama bym się pobawiła
stokrotka super Julka włos bujny
mmm chyba będę zmuszać no trudno jak na razie to ja muszę te deserki owocowe dokańczać ... ;D
Lenka ma dziś stan podgorączkowy,wrr... wczoraj marudna
sandros super krzesełko sama bym się pobawiła
stokrotka super Julka włos bujny
;D ;D ;Djustyna pisze:Diablica to Twój tata śpi z takim Hałabałą ??? ;D
mmm chyba będę zmuszać no trudno jak na razie to ja muszę te deserki owocowe dokańczać ... ;D
Karolinna - buziaczki dla Lenki :-* :-* :-* oby objawy szybko minęły. Trzymamy z Karolcią kciuki.
A my dziś idziemy w odwiedziny do dziadka (mojego taty) bo ma urodzinki Po drodze chcę się rozejrzeć za sukieneczką do chrztu bo stwierdziłam że jednak chciałabym żeby Karolinka była w sukieneczce, ale nie wiem czy uda mi się kupić ??? Może moja mama coś spróbuje uszyć...
Diablica - fajny Hałabała ;D
Pozdrowienia dla wszystkich! Miłego dnia!
A my dziś idziemy w odwiedziny do dziadka (mojego taty) bo ma urodzinki Po drodze chcę się rozejrzeć za sukieneczką do chrztu bo stwierdziłam że jednak chciałabym żeby Karolinka była w sukieneczce, ale nie wiem czy uda mi się kupić ??? Może moja mama coś spróbuje uszyć...
Diablica - fajny Hałabała ;D
Pozdrowienia dla wszystkich! Miłego dnia!
justyna
Fanka BB :)
mam prośbe do Was potrzebuje sprawdzonych lokali, knajp, noclegów w
gdzie szukamy? Moszna, Nysa, Opole, Chorzów, Krasiejów, Pszczyna, Tarnowskie Góry, Olesno, Góra św. Anny, Brzeg, paczków, Tychy, Rudy, Piekary Śląskie, Radzionków, Zabrze
możecie pomóc !! kolezanka do przewodnika szuka !!!
potrzebuję hoteli, ale różnych - luksusowych, ale też takich przeciętnych, i najtańszych noclegów też (np. sprawdzone schroniska) -
Boze Liwia demoluje mi chałpe
gdzie szukamy? Moszna, Nysa, Opole, Chorzów, Krasiejów, Pszczyna, Tarnowskie Góry, Olesno, Góra św. Anny, Brzeg, paczków, Tychy, Rudy, Piekary Śląskie, Radzionków, Zabrze
możecie pomóc !! kolezanka do przewodnika szuka !!!
potrzebuję hoteli, ale różnych - luksusowych, ale też takich przeciętnych, i najtańszych noclegów też (np. sprawdzone schroniska) -
Boze Liwia demoluje mi chałpe
kurcze justa ja nie mam pojęcia o noclegach w tych miastach :
iza1 jak Ci się uda to kupuj sukienczkę ja też mam nadzieję ze te objawy szybko przejdą
a tu Lenka w swoich pierwszych jeansach w życiu ;D dostała od chrzestnej (ktora nawiasem mówiąc często jej coś kupuje udała się Lence chrzestna )
iza1 jak Ci się uda to kupuj sukienczkę ja też mam nadzieję ze te objawy szybko przejdą
a tu Lenka w swoich pierwszych jeansach w życiu ;D dostała od chrzestnej (ktora nawiasem mówiąc często jej coś kupuje udała się Lence chrzestna )
Karolinna - ślicznie Lenka wygląda w dżinsach już duża dziewczynka z niej.
mmm- widze że masz podobny albumik z odliczaniem wieku, ja wczoraj sobie taki zrobiłam (już dawno miałam zamiar) ale dziś zauważyłam że nie odlicza mi prawidłowo wieku. Dziś go poprawiłam ale bez sensu robic to codziennie. Tobie odlicza bez problemu?
Stokrotka i Mokkate - a Wam dobrze odlicza?
mmm- widze że masz podobny albumik z odliczaniem wieku, ja wczoraj sobie taki zrobiłam (już dawno miałam zamiar) ale dziś zauważyłam że nie odlicza mi prawidłowo wieku. Dziś go poprawiłam ale bez sensu robic to codziennie. Tobie odlicza bez problemu?
Stokrotka i Mokkate - a Wam dobrze odlicza?
reklama
Podziel się: