reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Grześ dziękuje w imieniu Grzesia za wszystkie buziaki i całusy :)

mnie Juleczka się pokazała - słodka kruszynka :)

karolinna nie poddawaj się z podawaniem owoców, widocznie Lenka musi się przyzwyczaić

grzes jeczy

dobrej nocki

reklama
Karolinnka - moje OLO też nie jest wielbicielem owocków.... a jabuszek to już nie znosi..... a z tą pracą może jednak spróbuj.... ja pracuję więc wiem o czym mówię.... a mąż się przyzwyczai tylko musi mieć trochę więcej cierpliwości i wiary w siebie (a przy okazji ma możliwość docenić "twoje lenistwo" ostatniego pół roku hihihihi)

Czarnulka - pozdrowionka dla męża i szybkiego powrotu do zdrowia ;D

Stokrotka Twoja Julcia jes przeurocza.... akurat dla mojego Alexa hihihih

SAndros krzesełko rewelacja..... ale Alex jeszcze trochę mały

atak dziś spałem z Hałabałą z łóżku dziadka

no ufff doczytałam !! ale wena Was poniosła :)

Witam Stokrotke !!! córcia śliczna !!! i ta fryzurka !!!

co do krzesłka to my mamy z drewexu takie cos jak Karolka pokazała ! i Liwia cały czas wstaje w nim !! ale to nie wina oczywiście krzesłka tylko rozpierającej energii mojej córci ;D a tak super !!

Diablica to Twój tata śpi z takim Hałabałą ??? ;D

MMM całus dla Grzeska !!

Iza mała pięknie przybiera !!

Ola a juz myślałam ze zapomnialaś o nas ;) zaglądaj i melduj sie jak tylko czas Ci pozwoli !! całuski dla Korka !!

witajcie :)

Lenka ma dziś stan podgorączkowy,wrr... wczoraj marudna :p

sandros super krzesełko :D sama bym się pobawiła ;)

stokrotka super Julka :D włos bujny :D

justyna pisze:
Diablica to Twój tata śpi z takim Hałabałą ??? ;D
;D ;D ;D

mmm
chyba będę zmuszać ;) no trudno jak na razie to ja muszę te deserki owocowe dokańczać ... ;D

Karolinna - buziaczki dla Lenki :-* :-* :-* oby objawy szybko minęły. Trzymamy z Karolcią kciuki.

A my dziś idziemy w odwiedziny do dziadka (mojego taty) bo ma urodzinki :) Po drodze chcę się rozejrzeć za sukieneczką do chrztu bo stwierdziłam że jednak chciałabym żeby Karolinka była w sukieneczce, ale nie wiem czy uda mi się kupić ??? Może moja mama coś spróbuje uszyć...

Diablica - fajny Hałabała ;D

Pozdrowienia dla wszystkich! Miłego dnia!

mam prośbe do Was potrzebuje sprawdzonych lokali, knajp, noclegów w
gdzie szukamy? Moszna, Nysa, Opole, Chorzów, Krasiejów, Pszczyna, Tarnowskie Góry, Olesno, Góra św. Anny, Brzeg, paczków, Tychy, Rudy, Piekary Śląskie, Radzionków, Zabrze
możecie pomóc !! kolezanka do przewodnika szuka !!!
potrzebuję hoteli, ale różnych - luksusowych, ale też takich przeciętnych, i najtańszych noclegów też (np. sprawdzone schroniska) -

Boze Liwia demoluje mi chałpe  :mad:

kurcze justa ja nie mam pojęcia o noclegach w tych miastach ::)

iza1 jak Ci się uda to kupuj sukienczkę :) ja też mam nadzieję ze te objawy szybko przejdą :p

a tu Lenka w swoich pierwszych jeansach w życiu ;D dostała od chrzestnej (ktora nawiasem mówiąc często jej coś kupuje :) udała się Lence chrzestna :) )
jeansy5mf.jpg

Karolinna - ślicznie Lenka wygląda w dżinsach :) już duża dziewczynka z niej.

mmm- widze że masz podobny albumik z odliczaniem wieku, ja wczoraj sobie taki zrobiłam (już dawno miałam zamiar) ale dziś zauważyłam że nie odlicza mi prawidłowo wieku. Dziś go poprawiłam ale bez sensu robic to codziennie. Tobie odlicza bez problemu?

Stokrotka i Mokkate - a Wam dobrze odlicza?

reklama
Justynko a mogą być miejsca niesprawdzone???
Własnie zaczęłam Ci szukać w przewodniku na płytce. Chcesz takie???

Do góry