reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny!
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale jakoś tak wyszło.
Trochę (a nawet bardzo) się za Wami stęskniłam :zawstydzona/y:, przyjmiecie mnie znów:confused: ;-).

Te mrozy mnie wykańczają, ciągle zimno i zimno, brrrrr. Ja chcę wiosnę!!!!

reklama
mrozy faktycznie dają w kość, nawet nie ma jak z wózkiem wyjść, bo chodniki tak są "odśnieżone" że szkoda gadać, a tam gdzie faktycznie odśnieżą to auta parkują, a po ulicy jeździć nie będę.
ostatnio dzwoniłam na straż miejską że mimo zakazu pod domem auta parkują na chodniku i trzeba przez zaspy iść żeby przejść już nie mówiąc o przejechaniu wózkiem, ale olali mnie i nawet nie byli łaskawi przyjechać :/

Czesc Dziewczynki
Ja rowniez przepraszam ze sie dlugo nie odzywalam, jakos nie po drodze mi na forum:-( mam nadzieje ze wybaczycie.
U mnie narazie niewesolo. Co chwilke ktos chory. Pierw Tymon, pozniej maz, pozniej Tymon i w koncu na mnie przyszla kolej. Od wczoraj umieram :-( glowa mi pęka, calkiem zatkalo mi uszy no i ta okropna goraczka :-( do tego jestem w trakcie leczenia zeba, ktory tez mnie ciagle pobolewa :-( Poprostu MASAKRA :-( W sobote musze urzadzic urodzinki mojego Poniedzialkowego 4latka. Nie wiem jak to ogarne. Przepraszam ze tak beznadziejnie pisze ale ogarnal mnie taki dół ze szkoda gadac. Myslalam ze w styczniu bede juz ciężarówką a tu nic. Pierw musze wyleczyc tego pierońskiego zęba ;-) Ech..............

Hejka!
No te mrozy są straszne.
Mam dziś wolne, byłam w przedszkolu na występach z okazji dnia Babci i Dziadka. Hehehe w zastępstwie jednej z babć :-D;-). Super dzieciaczki występowały, no i oczywiście jestem dumna z Karolinki :tak:.

Dziś pierwszy raz poznałam jej "chłopaka" Mateusza ;-), ładny chłopczyk, nadaje się na zięcia :-D;-):-).

Dziewczyny ale tu dzis jest ruch ! :)) W kocnu Niech ten watek odzywa :)) A co do pogody to u mnie tak mrocznie jest Ciemno deszcz raz pada raz leje raz rzesii i mgla jest i dosc zimno ...

Dzis caly dzien od samego rana zalatwialismy sprawy po urzedach i nic ... Ciagle wysylaja nas z miejsca na miejsce ;/

I na dodatek auto nam stanello i niechcialo ruszyc ;/

Izka Karolina jest prze sliczna :)) !

Cześć Wam :)
Nadal chora zaklepuje sie na Forum :) Tak sobie pomyslalam,ze moze juz czas zebyscie zobaczyly mojego synusia :):) jakos nigdy nie wpadlam na to zeby sie pochwalic moim szkrabem :)
Oto Tymon :)
27012010187bb.jpg

reklama
Do góry