reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Napisałam posta i mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas wszystko po staremu....Patuli nie da się wyciągnąć na spacer (chociaż ja bardzo chciałam:-p), z Arkiem nie mogę, bo nie mam siły pchać wózka przez te zaspy....Wczoraj z mężem ulepiliśmy sobie bałwana tzn. Patrycja dzielnie pomagała biegając wkoło....przypomniało się dzieciństwo:happy2:a bałwanek stoi i mnie w nocy straszy....
Co tam u Was słychać:confused::confused::confused:
Zasypało Was czy co:confused::confused::confused:
Proszę się zameldować:cool2::cool2::cool2:

Cześć Dziewczyny :)) Jestem Alicja i mieszkam w Rybniku :) w lipcu 2009 urodziłam synka Jasia a na czerwiec 2010 mam termin następnego porodu ;)) ;)) chciałam zapytać o opinie na temat szpitala w Rybniku i w Knurowie?? Ja rodzilam w Żorach ale nie bardzo podobala mi się opieka pielegniarek i baaaardzo trudny dostęp do mleka dla dziecka ( nie mialam pokarmu w szpitalu ) możecie mi coś pomóc a może znajde gdzieś opinie na temat tych szpitali?? ;)

Ja dwa razy rodziłam w Knurowie i byłam zadowolona. Pielęgniarki i położne pomoce (trzeba się o pomoc upomnieć) a co do dostępności do mleka....to wg mnie działa to na zasadzie nic nie mówienia....Podejrzewam, że Patulę mi dokarmiali na noc (zawsze ładnie i twardo spała po nocnym przebieraniu), a z Arkiem to już pielęgniarka sama zaproponowała jak mi wisiał od 5h na piersi i wrócił śpiący i najedzony.

POZDRAWIAM:-):-):-)

Ja rodziłam w Mikołowie, więc niezbyt CI pomogę :sorry2:
Alusia,witam Cię tak poza tym :-)
A ja też niezbyt mam ochotę ostatnio pisać, auto rozwaliłam jadąc 2-giego stycznia po pizze do pizzerii,bo za długo niby było czekać...no i mam najdroższą pizze w moim życiu...żeby nie powiedzieć-placek a nie pizze...- auto przeznaczone do kasacji... :baffled:
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego...przede wszystkim zdróweczka...
do zaś..

Trysia.... kondolencje jeżeli chodzi o autko..... ale jak nie masz innego wyjścia to pomyśl sobie.... że nie każdy ma na pizzy dodatek w postaci placka z autka......:-D może trochę czarny humor..... ale w każdej sytuacji trzeba poszukać coś dla rozładowania sytuacji..... dobrze że Wam się nic nie stało....

Czesc dziewczyny :), ja mam termin na 8 marca, ale bede miec wczesniej wykonane drugie cc:/ , mam pytanie , rodziła ktoras z was w Katowicach na Lubinowej? dokladniej chodzi mi o cc, jak to tam wyglada

Pozdrawiam:-)

reklama
Do góry