reklama
Myszencja82
Fanka BB :)
Witajcie! Ja równie dawno tu nie zaglądałam:-( Przyjmiecie marnotrawną owcę?
Takie śliczne te Wasze szczęścia ja już się mojej panny doczekać nie mogę
Takie śliczne te Wasze szczęścia ja już się mojej panny doczekać nie mogę
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
A pewno ze przyjmiemy zagubiona duszyczke )
Myszencja82
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję:-) Słuchajcie zauwazyłm, że kilka z Was jest z Zabrza jak ja. Znacie może jakiegoś dobrego pediatrę, bo to chyba już czas się rozglądać
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja kobietki
U nas pogoda supcioo Dosc cieplo i slonecznie ... A teraz zmykam do Damiana P
Bye bye bye
U nas pogoda supcioo Dosc cieplo i slonecznie ... A teraz zmykam do Damiana P
Bye bye bye
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam!
Czy jest tu ktoś, kto chodzi do dr Gagosia z Piekar Śl? Jak możecie, to prosiłabym o namiary kiedy przyjmuje i jakich godzinach? Mam pilną sprawę, niestety :/
Pozdrawiam
To znalazlam na necie ...
lekarz Krzysztof Gagoś
Ginekolog położnik
Miejsce pracy:
miejscowość: Piekary Śląskie, woj. śląskie
rodzaj placówki: szpital
nazwa placówki: szpital miejski adres: szpitalna 11
kod pocztowy: 41-940
telefon kontaktowy: 032 287 22 15
email:
www:
Moze samasobie zadzwonisz i dowiesz sie co i jak i przy okazji zapiszesz na wizyte )
Zdrowka zycze )
Dzięki Sylcia007
Z tego co piszesz wynika, że dr Gagoś pracuje w dwóch szpitalach bo ja 'spotkałam' go w bytomskim szpitalu.
Chodziło mi jednak o prywatny gabinet Jedna z dziewczyn w szpitalu mówiła, że przyjmuje gdzieś w Piekarach...
Z tego co piszesz wynika, że dr Gagoś pracuje w dwóch szpitalach bo ja 'spotkałam' go w bytomskim szpitalu.
Chodziło mi jednak o prywatny gabinet Jedna z dziewczyn w szpitalu mówiła, że przyjmuje gdzieś w Piekarach...
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dzięki Sylcia007
Przyjmuje chuba w piekarach na przeciw bazylikii Ale nie jestem pewna Musiala bys dokladnie na necie zobaczyc
reklama
Przyjmuje chuba w piekarach na przeciw bazylikii
Pojechałam, znalazłam, skorzystałam ;-) Dzięki :-)
Podziel się: