reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dziewczyny mam was wszystkie ucalowac od Mamy Boo niestety nadal nie ma neta bo trwa sprawa z Orange... jest znowu z RY i jest strasznie szczesliwa teraz jest dobrze :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiem ze nie ma Mamy Boo a nie wiem czy Bestyjka to wklei ale jak by nie to ja wam to wklejam u siebie na watku tez to dziewczyna skopiowalam: od aministratorki aniaslu :
"Witajcie, na naszym forum udziela sie mama 3- miesięcznej dziewczynki. Kilka dni temu jej mąż zosatł zamordowany. Zostawił ją ze strasznymi długami (około 400 tys. zł) i dziewczyna korzysta z pomocy mamy. JakoBB nie mogę robić zbiórki pieniędzy ( musiałabym mieć zgodę Miniterstwa Finansów), zresztą pewnie i tak zabrałby je komornik. Wydaje mi się, że sensowniejsza byłaby pomoc rzeczowa typu : pampersy, kosmetyki, może jakieś jedzenie :
tutaj cytat z maila przesłanego przez jedna z dziewczyn z forum: Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki,
Jeżeli możecie rozpropagować informacje na Waszych forach to poproszę. Może jakieś używane ubranka, czy krzesełko, ktos ma do oddania. Może zrobi paczkę żywieniową. Osobiście - po doświadczeniach- jestem przeciwna wysyłaniu pieniędzy na konto prywatne- zresztą pewnie komornik czuwa.
W każdym razie jesli ktos chce pomóc to tutaj dane:
Agnieszka Perkowska
ul. Komisji Edukacji Narodowej 54/m48
15-687 Białystok
p.s. może któraś z Was jest z Białegostoku?"
"Witajcie, na naszym forum udziela sie mama 3- miesięcznej dziewczynki. Kilka dni temu jej mąż zosatł zamordowany. Zostawił ją ze strasznymi długami (około 400 tys. zł) i dziewczyna korzysta z pomocy mamy. JakoBB nie mogę robić zbiórki pieniędzy ( musiałabym mieć zgodę Miniterstwa Finansów), zresztą pewnie i tak zabrałby je komornik. Wydaje mi się, że sensowniejsza byłaby pomoc rzeczowa typu : pampersy, kosmetyki, może jakieś jedzenie :
tutaj cytat z maila przesłanego przez jedna z dziewczyn z forum: Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki,
Jeżeli możecie rozpropagować informacje na Waszych forach to poproszę. Może jakieś używane ubranka, czy krzesełko, ktos ma do oddania. Może zrobi paczkę żywieniową. Osobiście - po doświadczeniach- jestem przeciwna wysyłaniu pieniędzy na konto prywatne- zresztą pewnie komornik czuwa.
W każdym razie jesli ktos chce pomóc to tutaj dane:
Agnieszka Perkowska
ul. Komisji Edukacji Narodowej 54/m48
15-687 Białystok
p.s. może któraś z Was jest z Białegostoku?"
czesc dziewczyny jestem z chorzowa i szukam mam z okolicy chetnych na wspolne np spacery. Moj malutki ma prawie dwa latka i chetnie znalazlabym mu dzieci do towarzystwa Najczesciej chodzimy na spacery na Skałke,Amelung i WPKiW. Jesli sie jakies mamy znajdą to moj nr gg 9820448
Pozdrawiam wszystkie mamuski bb
Pozdrawiam wszystkie mamuski bb
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja juz teraz tez jestem z chorzowa :-) przenieslismy sie niedawno wlasciwie dopiero w tym tygodniu do konca sie przeprowadzimy.
anian
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Taki szał porządków i zakupów Was ogarnął, że nic nie piszecie???
U nas....Młoda już chętnie chodzi do przedszkola (tak jak mówiły mi koleżanki po miesiącu jej przeszło;-)), teraz ledwo już na oczy widzę, bo jakaś padnięta jestem, ale że dawno nie czytałam bb to trzeba nadrobić
Pozdrawiam
Taki szał porządków i zakupów Was ogarnął, że nic nie piszecie???
U nas....Młoda już chętnie chodzi do przedszkola (tak jak mówiły mi koleżanki po miesiącu jej przeszło;-)), teraz ledwo już na oczy widzę, bo jakaś padnięta jestem, ale że dawno nie czytałam bb to trzeba nadrobić
Pozdrawiam
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam sie i goraco pozdrawiam kochaneczkii )
trysia77
cześć,co tam u Was?? faktycznie posucha tutaj niesamowita... ja sama też niezbyt wiem o czym miałabym z Wami pisać , totalnie brak weny...czas leci,święta coraz bliżej...w sklepach już jakieś dziwne tłumy,jakies to wszystko dla mnie porąbane..Dwa dni świąt a ludzie wykupują wszystko co się da, chocby miała być wojna czy cuś. A tak w ogóle to dlaczego tak wcześnie już kupowac żarcie?? nie rozumiem... Nie mam pomysłu na prezent dla mojego męża, a chciałam coś ciekawego,żeby trochę go zaskoczyć;-)...
Zmykam bo muszę dziś parę spraw pozałatwiać,trzymajcie się i życzę słonka choć przez chwilkę w dniu dzisiejszym, żeby zabłysło na niebie...sobie zresztą też tego życzę
Zmykam bo muszę dziś parę spraw pozałatwiać,trzymajcie się i życzę słonka choć przez chwilkę w dniu dzisiejszym, żeby zabłysło na niebie...sobie zresztą też tego życzę
reklama
anian
ahmmmm, czyli,że ja niby mam sama z sobą pisać... niee,Wasze niedoczekanie!!
możesz ze mną...
ale mogłyby się Panie odezwać:-)
Podziel się: