reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie ja tak samo jak Lenka już kiedyś tu pisałam później nie miałam czasu a teraz może znowu zacznę jeśli pozwolicie.Jestem z Orzesza mam dwóch synków i malutką córeczkę

reklama
hej dziewczyny

mnie to juz wiekii u wa nie było................ale u mnie teraz z czasem mega krucho i wogóle

Wpadam złozyc tylko NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA ZDROWYCH WESOŁYCH I SPOKOJNYCH SWIĄT BOZEGO NARODZANIA ORAZ SZAMPANSKIEJ ZABABWY SYLWESTROWEJ A TAKŻE WSZYTSKIEGO DOBREGO W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU)))))))))

buziaki dla wszystkich:))

Kurcze bardzo chciałam tu pisać-ale wątek coś mało oblegany. Zaglądam tu teraz i mam nadzieje,ze będzie ciekawiej.

Adaś już spi. Dość wczesnie na niego. Ale sie cieszę-bo ząbkuje. Mam problem z podawaniem mu mleczka. Nie wiem co robić by coś zjadł. Żel pomaga tylko na chwilę.

No i Wesołych Świąt Wam życzę. Jutro wyjeżdżam do teściów i nie będzie już okazji.

Lawiny radości,
potopu miłości,
lampek migania,
kolęd śpiewania.
Prezentów bez liku,
wiele kolędników
oraz Sylwestra do rana
z lampką szampana!
Wesołych Świąt

Justynko,ja mieszkam w Zazdrości od roku,więc wielu osób nie znam...wcześniej mieszkaliśmy w Łaziskach Górnych,:-) a tak w ogóle to pochodzę ze Skoczowa ;))

reklama
Do góry