reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Claudia - Katowice? ja jestem zadowolona tego szpitala, ale znam tylko laryngologię. co do helpa - mnie pięknie skasowali za plombę, a po niecalych 4 m-cach nie uznali reklamacji.

reklama
wiem ze nie ma Mamy Boo a nie wiem czy Bestyjka to wklei ale jak by nie to ja wam to wklejam u siebie na watku tez to dziewczyna skopiowalam: od aministratorki aniaslu :

"Witajcie, na naszym forum udziela sie mama 3- miesięcznej dziewczynki. Kilka dni temu jej mąż zosatł zamordowany. Zostawił ją ze strasznymi długami (około 400 tys. zł) i dziewczyna korzysta z pomocy mamy. JakoBB nie mogę robić zbiórki pieniędzy ( musiałabym mieć zgodę Miniterstwa Finansów), zresztą pewnie i tak zabrałby je komornik. Wydaje mi się, że sensowniejsza byłaby pomoc rzeczowa typu : pampersy, kosmetyki, może jakieś jedzenie :

tutaj cytat z maila przesłanego przez jedna z dziewczyn z forum: Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki,

Jeżeli możecie rozpropagować informacje na Waszych forach to poproszę. Może jakieś używane ubranka, czy krzesełko, ktos ma do oddania. Może zrobi paczkę żywieniową. Osobiście - po doświadczeniach- jestem przeciwna wysyłaniu pieniędzy na konto prywatne- zresztą pewnie komornik czuwa.
W każdym razie jesli ktos chce pomóc to tutaj dane:

Agnieszka Perkowska
ul. Komisji Edukacji Narodowej 54/m48
15-687 Białystok

p.s. może któraś z Was jest z Białegostoku?"

czesc dziewczyny jestem z chorzowa i szukam mam z okolicy chetnych na wspolne np spacery. Moj malutki ma prawie dwa latka i chetnie znalazlabym mu dzieci do towarzystwa :) Najczesciej chodzimy na spacery na Skałke,Amelung i WPKiW. Jesli sie jakies mamy znajdą :) to moj nr gg 9820448

Pozdrawiam wszystkie mamuski bb :)

Cześć Dziewczyny
Taki szał porządków i zakupów Was ogarnął, że nic nie piszecie???
U nas....Młoda już chętnie chodzi do przedszkola (tak jak mówiły mi koleżanki po miesiącu jej przeszło;-)), teraz ledwo już na oczy widzę, bo jakaś padnięta jestem, ale że dawno nie czytałam bb to trzeba nadrobić:sorry:
Pozdrawiam:happy:

cześć,co tam u Was?? faktycznie posucha tutaj niesamowita... ja sama też niezbyt wiem o czym miałabym z Wami pisać , totalnie brak weny...czas leci,święta coraz bliżej...w sklepach już jakieś dziwne tłumy,jakies to wszystko dla mnie porąbane..Dwa dni świąt a ludzie wykupują wszystko co się da, chocby miała być wojna czy cuś:cool2:. A tak w ogóle to dlaczego tak wcześnie już kupowac żarcie?? nie rozumiem... Nie mam pomysłu na prezent dla mojego męża, a chciałam coś ciekawego,żeby trochę go zaskoczyć;-)...
Zmykam bo muszę dziś parę spraw pozałatwiać,trzymajcie się i życzę słonka choć przez chwilkę w dniu dzisiejszym, żeby zabłysło na niebie...sobie zresztą też tego życzę:tak:

reklama
Do góry