reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ojjojjj,no to życzę aby poszła precz ale nie po świadłowodach do nas na zod,oby skończyło się na tym jednym dniu!!!Coś podawałaś Anian na tą biegunkę??
A u nas much better,kaszel jeszcze trochę daje o sobie znać i y
Pozdrowionka i babole proszę mi się tutaj bardziej udzielać :cool:
Zmykam trochę posprzątać.DO zaś :-)

reklama
Cześć Kobietki
Zdrowia życzę chorowitkom!
U nas katar okrutny - Wojtas ma kompletnie zatkany nos...Biedny strasznie się męczy odglutowywanie co godzinę, krople, syropki od pediatry - strasznie mi go żal...

Witam

A do nas po światłowodach doszła Wasza biegunka....wczoraj masakra a dziś spokój, a dziecko odzyskało humor.

Ojojoj zdrowka :))

Cześć Kobietki
Zdrowia życzę chorowitkom!
U nas katar okrutny - Wojtas ma kompletnie zatkany nos...Biedny strasznie się męczy odglutowywanie co godzinę, krople, syropki od pediatry - strasznie mi go żal...

No u nas Nadinka juz konczy katar a kaszelek ma tylko przed spaniem taki suchszy smaruje ja krople daje inhalacje robie syorpek i jest lepiej ale za to ja chora jestem zarazilam sie od malej i umierajaca jestem ;/;/;/;/;/;/;/

Kobitki,życzę zdrówka Wam i Waszym pociechom, ja już rozładowuję,zbyt długo bez słońca i świeżego powietrza ...chyba dziś wyjdziemy na pierwszy spacer od niepamiętnych czasów,trzeba się dotlenić ...
miłego dzionka i szybkiego powrotu do zdrówka.
papaa

reklama
Do góry