sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Ohh i dalej nic ( a wiec moze ja juz sioe pozegnam ... Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylcia myślę,że okres około 1-wszego listopada jest nieco zagoniony, więc dlatego niezbyt się tutaj udzielają wszystkie mamuśki...choć przychylam sie do Twojej opinii na ten temat,że nasze forum chyli się ku upadkowi...:-( słabiutkoooo tu ostatnio z postami, słabiutko...
Pozdrawiam Ciebie i mam nadzieję,że razem ze mną będziemy przeprowadzać reanimację,aż do skutku,ok??
A co tam u Ciebie?? :-)
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek z prośbą o mały choć udział i zaangażowanie
Dobrze, że już zdrówko wraca na właściwe tory,a głos to musisz miec sexy;-)
A u nas świeci słonko,jest troszkę mroźno,ale tak przyjemnie zdrowo pachnie powietrze,nie wiem czy wiesz co mam na myśli ;-) Za chwilke jadę z moim smykiem kupić jakieś zimowe buciki, bo właśnie odkryliśmy wczoraj ,że ciepłe buciki są za małe...
Pozdrowionka i miłego dzionka życzę :-)
te rozmiarówki są czasami porąbane:-) mój Maćko ma skończone 5 latek a śpi w pidżamie dla 2-latka ;-)