reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Frezja pisze:
To niesamowite, dopiero pokazywałaś ją taką świeżo "upieczoną" a tu już taka panienka, jak ten czas leci ::)
faktycznie,czas leci jak głupi :p

mokkate pod koniec ciąży a ty tak szalejesz!! ;D jak tak dalej będziesz robić toi wcześniej urodzisz niż za 3 tyg ;)

beatko no bo będziemy obserwować czy faktycznie zmieni się suwaczek ;D ;)

reklama
Hej!
Ależ ciężko z tym brzucholkiem :( a dzidzia ostatnio taka aktywna że szok, ale bardzo mnie to cieszy!! Strasznie zle sie chodzi, każdy krok to wysiłek, ale jak się chciało mieć dzidziulka no to trzeba teraz pocierpieć ::)
Mokkate nareszcie się odezwałaś bo chwile CIe nie było, Twój poród zbliża się wielkim krokami, ja niestety jak zauważyłaś pewnie poczekam troszę dłużej niż myślałam. Ale trudno - dzidzia sama zdecyduje kiedy wyjść na świat :)
Lilithku to prawda z tym humorkiem :) postaraj jak najwięcej się śmiać, wtedy śmieje się też dzidzia :laugh: i jest jej dobrze :p
Dziewczynki kochane powiedzcie mi czy mogę sobie zrobić włoski? CHodzi o rozjaśnienie, bo mam straszne odrosty. Wiem że nie powinnam tego robić ale chyba dzidzi to nie zaszkodzi??
Frezja i Karolinna - Wasze pociechy są urocze :) na tych fotkach.

Witam,

U mnie sporo sie dzieje. Czekaja mnie teraz dwa cieeeezkie dni, 12 godzin na uczelni i to wiekszosc cwiczen, wiec musze nastawic umysl na ostra prace. Jedne cwiczenia olalam - nie dalabym rady juz sie nauczyc, moze cos na wykladach poczytam ::)

Zauwazylam, ze Frezja sie pojawila - milo znow poczytac co u Ciebie.

Lilith, tak, nastroje bardzo wyplywaja ja w ciazy studiowalam - egzaminy - stres, do tego ciaza nieplanowa, rodzice troche krzyczeli i mam - nerwus jakich malo

A pochwale sie wczoraj i dzis chodzilam troche na rozmowy za praca. Z 5 spotkan 2 sa sensowne i byc moze wypala. Jedno to opieka nad dzieckiem, ale od maja, a drugie to w cyfrowym polsacie jako osoba od przyjmowania reklamacji lub od przyjmowania sprzetu itp. Do dwoch tygodni sie wszystko okarze.

Pozdrawiam,

Gratulacje Sandros!! Ten Polsat wydaje mi się bardziej pewny ;) zobaczymy jak wyjdzie.

Coś tu dziś pusto- chyba dlatego że ja wruciłam :(

Natulka miała dziś dziwny dzień: non stop spać chciała a w między czsie była jakaś marudna- to do niej niepodobne ::) to dziecko nie miewa takich humorków- czyżby ząbki :o Niczego się nie bałam przy opiece nad Małą ale tych ząbków to się jakoś boję.

Dziewczyna mam zajefajny filmik, my z mężem popłakaliśmy się ze śmiechu jak któraś chce to proszę meila na priva. Bo w profilach nie ma.

No to dziewczyny musze cos wymyslec na dobry humor kiedy sie smuce a niestety ja w ciazy smuce sie ciagle i nie wiem dlaczego skoro tak naprawde jestem bardzo szczesliwa ze pojawi sie mala!!! tyle na nia czekalismy!!
Ale musze sie starac i nie myslec o smutkach!!!

Iza ja sobie ostatnio zrobilam i gin mi nie zabronil...wczesniej sie balam ale teraz juz ponoic mozna...choc powiem szczerze ze niewiem jak z rozjasnianiem...ale pewnie jesli nie masz jakis ranek itd i robisz to delikatnym preparatem to mozna...ale nie chce cie wprowadzac w blad:(

LILITHKU ZACZNIJ OD SPRAWDZNIA POCZTY ;)

Te które miały w profilku adres to dostaną- Beata, Chochlik, Diablica, Mmm, Kaśka 76 już dostały ;D

Frezja- przeurocze.... wielkie dzięki

olozb1rv.jpg

Frezyjko bardzo dziekuję. Ale sie usmiałam!! Super!!!!

Dziewczyny znacie może jakis sklep, gdzie mogłabym kupić dywan do pokoju dziecinnego?? Widziałam takie fajne wykładziny podłogowe (w formie drogi), ale chciałabym dywanik, a nie wykładzinkę. Bardzo proszę!!!!

reklama
Do góry