reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziewczyny nie wiem czy to szczescie z ta waga, bo zaczyam sie martwić; nie karmie juz piersia,

chudne nadal a poza tym mam klopoty z cisnieniem,np. podczas kapieli z Laura moje cisnienie waha

sie w granicach 89/59 a tetno 128/min. Nie wiem jaki moze byc powod. Czy ktoras z was sie na

tym zna???

Kaszu ja mam takie cisnienie teraz w ciazy...bidulko i mam isc do internisty i nawet ekg porobic wiec idz moze do lekarza!!!! A jak twoja morfologia?

Iza ciesze sie ze wszystko oki!!! ja nadal sie troche martwie i tak sie zastanawiam czy jak mi sie termin zmienil z 04 maja na 25-30 kwietnia to tez raczej ten uwazac za bardziej wiarygodny? mam wielka nadzieje urodzenia 20 kwietnia...oh...

Karolinna - pan doktor powiedział że wszystko jest w porządku mam tylko zapisywać ile mleczka mały na dobę wypija.... a potem mam przyjść sprawdzić czy prawidłowo przybiera oraz częściej na brzuszku go kłaść... poszłam po radę i już czuję się spokojniejsza.... a Alex też już się czuje zdecydowanie lepiej.... chyba ta wczorajsza kolka była nawarstwieniem ostatnich problemów żołądkowych... taki głodne OLO i taki mały żołądeczek... ale mam uczucie że wszystko do normy wraca.... oby.....

Chochliku- jeszcze raz dzięki za cenne rady

Kaszu27- z tym ciśnieniem lepiej pofatyguj się do lekarza

olozb1rv.jpg

hej !!!!

my do południa na długim spacerku, potem okna pomyłam i obiadek zrobiłam ! teraz padam juz na pysk ale musiałam jeszcze do Was zajrzeć ;D

Frezja witaj ponownie !

Iza super ze maluszek ma sie ok !

Czarnulka dużo zdrówka !!!!!!!

Dziękuje Wam za miłe słowa :)
Lilith - nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze, myślę że powinnaś się cieszyć że termin Ci się przybliżył a nie oddalił tak jak w moim przypadku, urodzisz wcześniej i wcześniej przytulisz swoje maleństwo. Ja musze troszkę dłużej poczekać niż myślałam, chyba że dzidzia wcześnie będzie chciała wyjść :) (na co licze ;)) Pamiętaj że musisz myśleć pozytywnie, nie dopuszczać w ogóle żadnych złych myśli (dobrze mi się gada). Zobaczysz niedługo obie będziemy chwalić się naszymi pociechami :)
Kaszu to ciśnienie i puls sa niepokojące, zgadzam się z Karolinną że powinnaś iśc do lekarza.
Diablica - fajnie było z tym Twoim porodem :) synkowi widać śpieszyło się na świat :) dziękuję CI za dobre życzenia, muszę przyznać że ten Twój synuś śliczny jest :) Oby wszystko wróciło do normy i mały czuł się już dobrze.
Tobie Beatko też dziękuję za miłe słowa i życzę żeby piątek zleciał szybciutko a weekend dłużył się okropnie :) żebyś ze swoim już 4 miesięcznym (najlepsze życzenia!!) dzidziulkiem spędziła jak najwięcej miłych chwil.
Mam jeszcze jedne pytanie do mamuś obecnych i przyszłych ;) dziś usłyszałam dziwny odgłos z brzucha, czy to możliwe że dzidzi się odbiło lub coś w tym rodzaju? Na pewno nie był to odgłos wychodzący ode mnie tylko wyraźnie z brzuszka.

To by było na tyle, pora spać. Dobranoc!

Iza kochanie tylko ja wlasnie nie wiem czy to ze sie termin zmienil z usg jest istotne...niby najwaznijeszy jest z OM jak byla regolarna:( i dlatego sie martwie bo klocuszka nie urodze:(:(
I teraz sama nie wiem na kiedy mam termin:(:(
Ale jak piszesz trzeba byc dobrej mysli! tez mam nadzieje ze mala urodzis ie wczesniej i nawet to czuje!oby tak bylo!!!:)

hej!

beatko dużo zdrówka dla Mateuszka i gratulacji z okazji rozpoczęcia 5 miesiąca :) Grześ przebija piątaka ;)

iza, lilith spokojnie, dzieciątka wiedzą kiedy mają termin w odróznieniu od nas. Mam nadzieję że nie bedziecie musiały na maleństwa czekać zbyt długo :) , ale pamiętajcie że tam w brzuszku jest im najlepiej :laugh: !! Na prawdę dużo ciepliwości bo te ostatnie tygodnie strasznie się ciągną :)

karolinna jak Lenka się dzisiaj czuje??

justynko czyżbyś już zaczynała porządki wiosenne ?? Ja zaczęłam od mycia szafek :)

kaszu ja Cię znam z październikówek :) Lepiej idź do lekarza bo Cię tu zamęczymy :) a jak sie czujesz ?? Gdzieś czytałam o wypadku Laury i jak nóżka się goi ??

a gdzie Aga77 ??? Sandros??? nie mówiąc już o Trysi i kogo tu jeszcze dawno nie było ???

reklama
beatko najlepszego dla mateuszka z okazji skończenia 4 miesiąca :-* :-* :-*

justynka :o podziwiam już umyłaś okna :o Ci się chce ??? ;) zapraszam do mnie ;D

mmm dziękuję,Lenka już nie miała gorączki w nocy i chyba jej humorek wraca :-* jak tam studia?dalej traktują Cię lżej ?tak jak byłaś w ciąży?

kaszu
mmm pisze:
kaszu ja Cię znam z październikówek :) Lepiej idź do lekarza bo Cię tu zamęczymy :)
podpisuję się :D

lilithku
i iza1 zleci jak z bicza strzelił,zobaczycie! :) popatrzcie wsteczi powiedzcie czy jeszcze nie tak dawno dowiedziałyście się o ciaży ;D a terminem nie ma coi się martwić bo lekarze jak wiedzą o tym to będą często badać i sprawdzać czy u dzidzi spox :)

diablica to dobrze że po wizycie jesteś spokojniejsza :) zawsze jest jakaś dobra strona...dłużej będziesz mogła mogła nosić Olo na rękach bo nie będzie aż taki ciężki ;)

miłego dnia girls ,lepszego na pewno niż mój bo mam dziś kiepski humor

Do góry