reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
lilithku brzunio śliczny,mama zgrabna :D(chociażby z tego powodu powinnaś mieć świetny humor ;D ) widać że dziewczynka bo ja też miałam taki brzuszek :)

iza1 ja słyszałam że w 1 trymestrze trzeba się opanować z farbowaniem ,spytaj fryzjerki.A tak poza tym w wątku ładna mama powinno być coś na ten temat :)

sandros powodzenia na uczelni i z pracą! jak byś miała tą z dzieckiem to chyba mogłabyś być z Sonią ,prawda? a w polsacie i to taka praca to sama chciałabym pracować :)

frezja
Frezja pisze:
Te które miały w profilku adres to dostaną- Beata, Chochlik, Diablica, Mmm, Kaśka 76 już dostały ;D
:p jakoś się tu nie widzę :p

beatko widzę suwaczek :D a dywanik... ::) ja nie kupuję bo uważam że dużo z tym roboty,odkurzanie i bardzo dużo kurzu,a masz jakieś zwierzątko?

czarnulka ;D dziękuję za motywację do sprzątania mieszkania ;D umiesz człowieka przekonać :D

ale sypie śnieg.... mieli rację w prognozie (jak mało kiedy ;) )

a jutro muszę zawieźć podanie o urlop wypoczynkowy i wychowawczy :) mam nadzieję że przyjmą ;)

reklama
Lilithku taka z ciebie fajna laska a dajesz się jakimś złum chumorom ::)

Karolcia i nie zobaczysz bo nie mam twojego adresu a w profilu masz ukryty ;) Dasz adres będzie filmik ;D

Diablica, Beata cieszę się że się wam podoba, Ja jestem zachwycona.

Lilithku- super apartament dla dzidziolka :)

Beata78- ostatnio widziałam dywaniki w Conforamie.
Nie pamiętam ceny, ale były takie dziecięce: boisko piłkarskie, klasy do skakania (inaczej "Grzyb") i inne.

Witam
ale miałam nockę Piotrek stwierdził, że nie będzie dziś spał. masakra była totalna - jak leżałam razem z nim to zdążyłam usnąć ze trzy razy.

Chochliku - ile dzieciaczek powinien mniej więcej zjadać na jedno posiedzenie?

Karolka, Kasia178: ile czasu na początku Maluszki Wam siedziały przy piersi? mam na myśłi efektywne ssanie?

ja zgłupiałam do reszty - raz je 20 minut a raz 40-50 w tym samym tempie.

ile czasu mogę przetrzymać pokarm w temp. pokojowej i czy potem go podgrzać przed podaniem - do jakiej temperatury???

frezja dzięki :-*

kaśka76 moja mała ssała praktycznie cały czas przez pół godziny,a przynajmniej nie wypuszczała cyca ;) teraz to w ogóle nie wiem ile ona je,wydaje mi się że bardzo mało no ale podobno w tym wieku krócej dzieci jedzą bo efektywniej ::) mam nadzieję. A tej nie przespanej nocki to współczuję! co do podgrzewania pokarmu to nigdy tego nie robiłam więc się nie wypowiem :)

moja mała ma kiepski humorek ale w końcu się zorientowałam o co może chodzić :mad: za uszkiem i na powiece ma jakąś wysypkę i trze rączką :( biedactwo...

byliśmy sobie na spacerku,mała chwyciła trochę słonka na buźkę :)

A ja czuje się troszke lepiej :) dziękuje wszystkim za miłe słowa :)
A moja mała gwiazda choruje :( ma gorączke :( mam nadzieje że jej to szybciutko minie! Mnie też ciągle boli głowa no i szczególnie wieczorami pobolewa brzusio :( Może to minie za jakiś czas :)

karolinna ;)

reklama
Do góry