reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
lilithku brzunio śliczny,mama zgrabna :D(chociażby z tego powodu powinnaś mieć świetny humor ;D ) widać że dziewczynka bo ja też miałam taki brzuszek :)

iza1 ja słyszałam że w 1 trymestrze trzeba się opanować z farbowaniem ,spytaj fryzjerki.A tak poza tym w wątku ładna mama powinno być coś na ten temat :)

sandros powodzenia na uczelni i z pracą! jak byś miała tą z dzieckiem to chyba mogłabyś być z Sonią ,prawda? a w polsacie i to taka praca to sama chciałabym pracować :)

frezja
Frezja pisze:
Te które miały w profilku adres to dostaną- Beata, Chochlik, Diablica, Mmm, Kaśka 76 już dostały ;D
:p jakoś się tu nie widzę :p

beatko widzę suwaczek :D a dywanik... ::) ja nie kupuję bo uważam że dużo z tym roboty,odkurzanie i bardzo dużo kurzu,a masz jakieś zwierzątko?

czarnulka ;D dziękuję za motywację do sprzątania mieszkania ;D umiesz człowieka przekonać :D

ale sypie śnieg.... mieli rację w prognozie (jak mało kiedy ;) )

a jutro muszę zawieźć podanie o urlop wypoczynkowy i wychowawczy :) mam nadzieję że przyjmą ;)

reklama
Lilithku taka z ciebie fajna laska a dajesz się jakimś złum chumorom ::)

Karolcia i nie zobaczysz bo nie mam twojego adresu a w profilu masz ukryty ;) Dasz adres będzie filmik ;D

Diablica, Beata cieszę się że się wam podoba, Ja jestem zachwycona.

Lilithku- super apartament dla dzidziolka :)

Beata78- ostatnio widziałam dywaniki w Conforamie.
Nie pamiętam ceny, ale były takie dziecięce: boisko piłkarskie, klasy do skakania (inaczej "Grzyb") i inne.

Witam
ale miałam nockę Piotrek stwierdził, że nie będzie dziś spał. masakra była totalna - jak leżałam razem z nim to zdążyłam usnąć ze trzy razy.

Chochliku - ile dzieciaczek powinien mniej więcej zjadać na jedno posiedzenie?

Karolka, Kasia178: ile czasu na początku Maluszki Wam siedziały przy piersi? mam na myśłi efektywne ssanie?

ja zgłupiałam do reszty - raz je 20 minut a raz 40-50 w tym samym tempie.

ile czasu mogę przetrzymać pokarm w temp. pokojowej i czy potem go podgrzać przed podaniem - do jakiej temperatury???

frezja dzięki :-*

kaśka76 moja mała ssała praktycznie cały czas przez pół godziny,a przynajmniej nie wypuszczała cyca ;) teraz to w ogóle nie wiem ile ona je,wydaje mi się że bardzo mało no ale podobno w tym wieku krócej dzieci jedzą bo efektywniej ::) mam nadzieję. A tej nie przespanej nocki to współczuję! co do podgrzewania pokarmu to nigdy tego nie robiłam więc się nie wypowiem :)

moja mała ma kiepski humorek ale w końcu się zorientowałam o co może chodzić :mad: za uszkiem i na powiece ma jakąś wysypkę i trze rączką :( biedactwo...

byliśmy sobie na spacerku,mała chwyciła trochę słonka na buźkę :)

A ja czuje się troszke lepiej :) dziękuje wszystkim za miłe słowa :)
A moja mała gwiazda choruje :( ma gorączke :( mam nadzieje że jej to szybciutko minie! Mnie też ciągle boli głowa no i szczególnie wieczorami pobolewa brzusio :( Może to minie za jakiś czas :)

karolinna ;)

reklama
Do góry