reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Diabliczko, no to WIELKIE GRATULACJE, JAK ODSPANIESZ TROSZKĘ TO MOŻE JAKIEŚ FOTKI WSTAWISZ??? Czekamy z niecierpliwością.
Wszystkie Panie pozdrawiam serdecznie i zmykam kosić ogródek.
Dziś byłam wlesie z nadzieją, że nazbieram niewiadomo ile grzybów... oczywiście ktoś mnie uprzedził i wszystkie jadalne pozbierał bo trujących tam dostatek ;-) ale 5 sztuk podgrzybków i maślaka znalazłam i zupka dziś będzie :-):-)
jeszcze raz pozdrowionka..
papapapapapa

Gratuluje świeżej mamusi :)

Odpowiadając - jestem z Bytomia. starsza córa jest z 2005 roku. Teraz czekamy na młodszą - listopadową.

Hejka!

diabliczko Gratulacje!! Toż to Anula powinna dostać bilet na wszystkie mecze siatkówki do końca życia, a na drugie imię.... (no musicie coś z tej okazji wymyśleć :-p)

a ja już się zbieram i zbieram żeby cosik Wam napisać, ale jakiś brak weny opanował nasz wątek i mnie też

kaśka mam nadzieję że spotkamy się w niedzielę na basenie, zapisałam Alę :-)

witam wszystkie nowe mamusie, amst tutaj dużo mamusiek z 2005 i 2008/2009

Ala raczkuje i zaczęla rozrabiać więc do następnego... a i dzisiaj pierszy ząbek zadzwonił wkońcu :-)

pozdrawiamy

reklama
Do góry