reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mamki mamki jakos cichutko tu :( Mi dzien minal jak zwykle szybciutko Spacer szybko obiadek 3 prania prasowanko :)) fitness ogarniecie domku i wolne :)) Teraz malenka mi spii wiec mam troche czasu dla siebie :)) Wiec poczytam i zmykam zajas sie maseczkamii :))

Dobranoc kochaneczki :))

reklama
Hejoo babole,
Sylcia Ty nie przesadzaj z tymi maseczkami, bo wiesz że co za dużo to niezbyt zdrowo...:tak:
Zmykam trochę popracować a poźniej praca w domku, szara rzeczywistość...a w dodatku za oknem mgła, mam nadzieję że niedługo się to przetrze i będzie piękne słońce, tak jak mówili wczoraj w prognozie !!!:crazy:
Jakos tak mi dziwnie tutaj bez Ciebie Boo... buuu
Salik : dzień doberek
A co z resztą mamulek?? kiedy się odezwą??ciekawa jestem :-p
pięknego dzionka życzę i pomykam do obowiązków :sorry2:

A co z resztą mamulek?? kiedy się odezwą??ciekawa jestem :-p

ja już teraz się odzywam i melduję:-)

U mnie humorek poszedł na spacer, bo wszystkie moje ambitne plany wrześniowe idą w łeb:dry: Przedszkolak zamiast być odtransportowany do przedszkola siedzi pociągający ze mną w domu....i ja nie mam możliwości realizacji planów:sorry2:
Tak więc....do napisania:sorry2:

Hejo babki Pogoda dzis troszke gorsza no ale coz nie zawsze moze byc rewelacyjnie :(
A my dzis na pepkowe sie wybieramy :)) Hihihi :) Tylko szybko obiadek i szykowanko na wyjscie :))
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!! Kurcze jak go widzialam w Dirty Dancing od razu sie zakochalam :( A tu po ciezkiej walce umarl :(

Trysia ja robie wlasne maseczkii najczesciej ale i tez gotowych uzywam :) Nakladam maseczki na buzie inna na szyje i dekolt i na stopki bo skore mam amsakrycznie wrazliwa Troche pochodze i juz skora schodzii i odciski sa ;/

Hej mamki Pepkowe udane :)) Duzo bab i dzieciaczkow Malenka dostala mnostwo prezentow :)) A wygladala jak ksiezniczka :)) A moja malenka ma jutro 5 miesiecy kochana tak rosnie szybko Kurcze zaniedlugo zostawii mame i wyjedzie gdzies tak jak ona to zrobila :(

Witajcie mamusie ze Śląska. Dołączam, chociaz musze przyznać, że marna ze mnie gaduła więc będę się starała nadrabiać czytając po kilka stron.
Jestem mama 4 letniej Matyldy i czekam na jej siostrzyczke, która sie urodzi w listopadzie.
Mam inne "stałe" miejsce w internecie ale mało tam mam ze Śląska. Fajniej jak można pobyć w swojskim towarzystwie :)
Pozdrawiam Was
Aga

Hej babki wyszykowana do spanka jestem :) Dzien jak codzien wszystko prawie tak samo mija :/ Ale moj Damiano za niedlugo bedzie mial kila dni wolnego wiec rodzinnie bedzie bardzo :))

Amst hej milo mi Cie poznac :)) Ja tez jestem na innych forach Ale staram sie zandego nie zaniedbac :))

Mamki ja jak na razie to chyba ide juz spasc Dobranoc kochaneczki :))

dzien dobry,
laseczki co sie czarnulce stalo ? wie ktoras? widze tylko opis ze ma cos zlamanego ..... jejku.
ja juz na nogach , z malym bedziemy ogladac brzydule :-) potem sniadanko , kawka i do rodzicow jade, wczoraj do wieczora na mieszkanku bylismy i pracowalismy ciezko :-D

odzywac sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry