reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MMM - chyba miał. muszę jutro do neigo dzwonić, bo eszcze we wrześniu nie byliśmy. jutro podeślęCi jego numer telefonu. mam adzieję, że Ty nie zmieniałaśnumeru.

Diab - szczegółów się czepiasz. najważniejsze, że efekta są zadowalające. a może Turczynką ją będizecie zwać????:-D:-D:-D:-D

reklama
MamaBoo odpowiadam na Twoje pytanko, Karolci bardzo spodobał się rowerek, chociaż musi włożyć więcej wysiłku w jazdę bo jest większy. Radzi sobie super i na zakupki rower musi być obowiązkowo :tak:.

Mmm strasznie długo nie widziałam Twoich dzieciaczków, moze jakieś fotki byś wkleiła, co?

Przez ostatnie kilka dni Karolcia nie chodziła do przedszkola, męczył ją suchy kaszelek, ale od poniedziałku mam nadzieję że już pójdzie bo już jej przechodzi.
Dziś mama zaprowadziła ją bo były zdjęcia jesienne, ale była tylko godzinkę.

Pozdrawiam Was! Miłej nocki!!!!

Dzięki Kasia! Ja już nie wiem gdzie szukać, gdzie tylko dzwonię to albo nie ma żadnych zajęć albo są od 4 lat, i to nie jakaś rehabilitacja tylko nauka pływania. W swimmerze byliśmy raz, jak Karolcia była mała, tam niestety mogą chodzić dzieci do 3 lat, starsze nie :-(.

Anna Maria bardzo ładnie moja siostra ma tak na imie :-)
jade pracowac na mieszkanko, a maly zostaje z ciotkami moimi ... eehhhh
ja na basen z malym chodze na kochlowice (ruda slaska) i bez problemu moze tam chodzic.

diablica proponuję Anna Viktoria przez V :tak:

iza na basenie na Kostuchnie są zajęcia dla przedszkolaków ale też od 4 lat, chciałam Grzesia tam zapisać, ale kontakt z prowadzącą jest straszny :wściekła/y:

kaśka ja mam jakiś nr tel do Daniela tylko nie wiem czy jeszcze aktualny:dry:, wkońcu trochę czasu minęło, a wolałbym do niego chodzić bo on taki symatyczny człowiek :-)

Hej babki :)) U mnie dzis ddeszczowo ahh ;/ a wiec spacer jedynie na zakupy ... ;/;/;/
Malenka mi spii a wiec zabieram sie za konkretne sprzatanie i za obiadek :))

Milego dnia wam zycze kochane :))

reklama
Hejka mamuśki!

Kaśka nie mamy skierownia, ale jeśli byłoby potrzebne to myślę że lekarz by wypisał, Karolina ma koślawe kolanka i słabe napięcie mięśniowe przez co może dojść do jakiś krzywizn, basen rozwija wszystkie mięśnie więc jest jak najbardziej wskazany.

Wczoraj trochę poszperałam i udało mi się w końcu coś znaleźć http://delfin1.prv.pl/ (moze komuś ten link się przyda, ja tez znalazłam to na forum ale nie bb) dojazd mamy ok. jednym autobusem :tak: i już jesteśmy zapisane na piątek, zobaczymy jak tam będzie. Muszę tylko kupic małej czepek :happy2:.

Mmm Viktoria chyba nie przejdzie przy rejestracji, dlatego że Wiktoria to imię polskie i nie dopuszcza się pisowni angielskiej, z tego co wiem:-p .

Dziś chyba w końcu kupimy telewizor, trzymajcie kciuki!!! :-p

Do góry