reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Diabliczko, no to WIELKIE GRATULACJE, JAK ODSPANIESZ TROSZKĘ TO MOŻE JAKIEŚ FOTKI WSTAWISZ??? Czekamy z niecierpliwością.
Wszystkie Panie pozdrawiam serdecznie i zmykam kosić ogródek.
Dziś byłam wlesie z nadzieją, że nazbieram niewiadomo ile grzybów... oczywiście ktoś mnie uprzedził i wszystkie jadalne pozbierał bo trujących tam dostatek ;-) ale 5 sztuk podgrzybków i maślaka znalazłam i zupka dziś będzie :-):-)
jeszcze raz pozdrowionka..
papapapapapa

Gratuluje świeżej mamusi :)

Odpowiadając - jestem z Bytomia. starsza córa jest z 2005 roku. Teraz czekamy na młodszą - listopadową.

Hejka!

diabliczko Gratulacje!! Toż to Anula powinna dostać bilet na wszystkie mecze siatkówki do końca życia, a na drugie imię.... (no musicie coś z tej okazji wymyśleć :-p)

a ja już się zbieram i zbieram żeby cosik Wam napisać, ale jakiś brak weny opanował nasz wątek i mnie też

kaśka mam nadzieję że spotkamy się w niedzielę na basenie, zapisałam Alę :-)

witam wszystkie nowe mamusie, amst tutaj dużo mamusiek z 2005 i 2008/2009

Ala raczkuje i zaczęla rozrabiać więc do następnego... a i dzisiaj pierszy ząbek zadzwonił wkońcu :-)

pozdrawiamy

reklama
Do góry