reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mamki mamki jakos cichutko tu :( Mi dzien minal jak zwykle szybciutko Spacer szybko obiadek 3 prania prasowanko :)) fitness ogarniecie domku i wolne :)) Teraz malenka mi spii wiec mam troche czasu dla siebie :)) Wiec poczytam i zmykam zajas sie maseczkamii :))

Dobranoc kochaneczki :))

reklama
Hejoo babole,
Sylcia Ty nie przesadzaj z tymi maseczkami, bo wiesz że co za dużo to niezbyt zdrowo...:tak:
Zmykam trochę popracować a poźniej praca w domku, szara rzeczywistość...a w dodatku za oknem mgła, mam nadzieję że niedługo się to przetrze i będzie piękne słońce, tak jak mówili wczoraj w prognozie !!!:crazy:
Jakos tak mi dziwnie tutaj bez Ciebie Boo... buuu
Salik : dzień doberek
A co z resztą mamulek?? kiedy się odezwą??ciekawa jestem :-p
pięknego dzionka życzę i pomykam do obowiązków :sorry2:

A co z resztą mamulek?? kiedy się odezwą??ciekawa jestem :-p

ja już teraz się odzywam i melduję:-)

U mnie humorek poszedł na spacer, bo wszystkie moje ambitne plany wrześniowe idą w łeb:dry: Przedszkolak zamiast być odtransportowany do przedszkola siedzi pociągający ze mną w domu....i ja nie mam możliwości realizacji planów:sorry2:
Tak więc....do napisania:sorry2:

Hejo babki Pogoda dzis troszke gorsza no ale coz nie zawsze moze byc rewelacyjnie :(
A my dzis na pepkowe sie wybieramy :)) Hihihi :) Tylko szybko obiadek i szykowanko na wyjscie :))
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!! Kurcze jak go widzialam w Dirty Dancing od razu sie zakochalam :( A tu po ciezkiej walce umarl :(

Trysia ja robie wlasne maseczkii najczesciej ale i tez gotowych uzywam :) Nakladam maseczki na buzie inna na szyje i dekolt i na stopki bo skore mam amsakrycznie wrazliwa Troche pochodze i juz skora schodzii i odciski sa ;/

Hej mamki Pepkowe udane :)) Duzo bab i dzieciaczkow Malenka dostala mnostwo prezentow :)) A wygladala jak ksiezniczka :)) A moja malenka ma jutro 5 miesiecy kochana tak rosnie szybko Kurcze zaniedlugo zostawii mame i wyjedzie gdzies tak jak ona to zrobila :(

Witajcie mamusie ze Śląska. Dołączam, chociaz musze przyznać, że marna ze mnie gaduła więc będę się starała nadrabiać czytając po kilka stron.
Jestem mama 4 letniej Matyldy i czekam na jej siostrzyczke, która sie urodzi w listopadzie.
Mam inne "stałe" miejsce w internecie ale mało tam mam ze Śląska. Fajniej jak można pobyć w swojskim towarzystwie :)
Pozdrawiam Was
Aga

Hej babki wyszykowana do spanka jestem :) Dzien jak codzien wszystko prawie tak samo mija :/ Ale moj Damiano za niedlugo bedzie mial kila dni wolnego wiec rodzinnie bedzie bardzo :))

Amst hej milo mi Cie poznac :)) Ja tez jestem na innych forach Ale staram sie zandego nie zaniedbac :))

Mamki ja jak na razie to chyba ide juz spasc Dobranoc kochaneczki :))

dzien dobry,
laseczki co sie czarnulce stalo ? wie ktoras? widze tylko opis ze ma cos zlamanego ..... jejku.
ja juz na nogach , z malym bedziemy ogladac brzydule :-) potem sniadanko , kawka i do rodzicow jade, wczoraj do wieczora na mieszkanku bylismy i pracowalismy ciezko :-D

odzywac sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry